-
4 tjedna i 5 dana (ne znam više računati ).... 1142 g i opet sam na respiratoru, no to su i znali samo su se pravili bedasti. Umoran sam ljudi, ne mogu ja to samo tako, ko da vi možete odmah dizati 20kg, počnete sa 2 pa podižete jel?? No jako sam živahan, joj što bi radio mami iz trbuha, pa me sve češće stavljaju na trbuh jer onda mogu samo "plivati". No predvečer me vrate na leđa da se malo rastegnem i eto mame, stavila mi je jednu ruku na glavu a drugu mi je podmetnula pod tabane, mmmm kako je fino biti okružen nečim toplim i mekanim, odmah sam začorio sa predivnim izrazom na licu zamišljajući zelene pašnjake (khmmm???). I bili su do mene baka i deda, baka se raspekmezila a deda me onak znanstveno proučavao....
Cure drage moje ovo je bilo ??? ne mogu ni opisati koji je to bio osjećaj, otvorila sam oba prozorčića, lijevom rukom sam mu okružila glavicu a palac mu stavila u ručicu jer ju je držao pored uha a desnu ruku sam stavila ispod tabana i malo mu nogice skvrčila. Taj tren je tako poprimio miran izraz na licu, malo je promljackao, zatvorio oči i smirio se, kako bi makla jednu ruku otvorio bi okice. U jednom trenutku mi je došlo da ga privinem na sebe ali brzo sam shvatila da je to nemoguće, no doći će i taj čas.A i muž me danas iznenadio, dopeljao mi je Nericu, joj kako je cvilila i vrpoljila se, ljepota moja, joj kako će ona i Matej uživati
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma