Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1572

Tema: U očekivanju Palčića

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj abica_29 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga linalena, pratim te još od foruma. U međuvremenu smo obje postale majke. Molim moderatoricu da me uputi da li postoji koja tema u kojoj vam mogu nešto ispričati o našem boravku na intenzivoj u Petrovoj. Kao što kaže, kada će za boga miloga u hrvatskim bolnicama prestati terorizirati majke i djecu i ostatak obitelji? Najgore što mi se u životu dogodilo je odvojenost od vlastitog djeteta, ali ne zbog životne ugroženosti nego zbog netolerancije bolničkog osoblja i krutosti sustava. Napravili su sve da majke budu s djecom na babinjačama, ali nisu ništa napravili za one koji nemogu biti zajedno od prvog dana!
    Čitam vas svaki dan, i vidim da to sve ide na bolje, i pratit ću vas i dalje!
    da i to je jako jako tužno

eto danas dole nema struje, dolazimo na izdajanje i ja bacim pogled prema intenzivnoj, NEMA INKUBATORA, ne samo mog nema niti jednoga, sve smo se usplahirile, ta gdje su nam djeca...iako znamo da su zbrinuta srce lupa sto na sat. Prebačeni su na dio gdje radi agregat struje i opet misli...kako su ih malene prenašali, koturali i gdje su sada, ovako sam mu barem časkom bila bliže.

Iako svaka čast trenutnoj organizaciji i voditeljici odjela drG jer sada možemo njima od pol 2 do 9 navečer a mogu ih posjetiti i ostala bliža obitelj. Sudjelujem ja zasada samo na način da držim mlijeko dok teče kroz sondu, i da mu popravim uho koje se presavine ili rukicu kada zapne za koju cjevčicu

Hvala puno za sve natpise, predivni su (iako tužni kada znam što stoji iza svega)
    Posljednje uređivanje od apricot : 03.02.2014. at 11:06

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •