Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1572

Tema: U očekivanju Palčića

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj abica_29 prvotno napisa Vidi poruku
    Najgore što mi se u životu dogodilo je odvojenost od vlastitog djeteta, ali ne zbog životne ugroženosti nego zbog netolerancije bolničkog osoblja i krutosti sustava. Napravili su sve da majke budu s djecom na babinjačama, ali nisu ništa napravili za one koji nemogu biti zajedno od prvog dana!
    XXX
    A što se tiče "skin to skin" kontakta, u Petrovoj su totalno netolerantni! Za vrijeme našeg boravka na intenzivnoj neonatologiji nije bilo
    dozvoljeno otvarati inkubator i dirati bebe (bilo je ZABRANJENO). Nakon 20 dana je u prostoriju ušla jedna doktorica i najavila nova pravila:
    uputila nas u dezinficiranje ruku, otvaranje inkubatora, diranje beba... sjećam se da sam ostatak tog dana uglavnom proplakala!
    A onda je nakon 5 dana došla jedna sestra s godišnjeg odmora i na moje otvaranje inkubatora digla takvu dreku i špotanciju ... fakat vrlo
    ružno, nekulturno, brrr... baš mi je bilo strašno! I nije smatrala potrebnim ispričati se kad je saznala za nova pravila za vrijeme njene
    odsutnosti.
    Dakle bolničko osoblje usađuje majkama taj strah od infekcija (a nisu izmišljene... uvijek tamo hara neki infekt) barem je tako bilo prije 3 godine.
    Nadam se da su sada ipak malo više friendly!
    Lina, mislim na vas i šaljem puse oboma!
    Posljednje uređivanje od gričanka : 03.02.2014. at 10:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •