-
-
Bravo,samo tako nastavi i dalje
Posljednje uređivanje od bodo : 06.02.2014. at 18:57
-
Bravo
!!!
-
još malo pa će i dvije kilice. a kao da sam jučer pisala uskoro će jedna
-
bravo Matej !!!!!!!!!!
-
U sobi smo 4 mame dojilje, svima su nam bebice u inkubatorima. Svaka ima svoju priču kako je ranije rodila, što je sa bebicom, otkuda je, kako je zatrudnila ali sve nas povezuje taj jedan čušpajz osjećaja. Ima i lijepih i ružnih i jakih i slabih. Svaki dan je neka od nas u suzama, plačemo iz straha, plačemo zbog loših vijesti, ne plačemo iz sreće - nekako tom osjećaju ne dopuštamo da se tako jako izrazi. Ali sreću vidimo jedan drugoj na licu, kada se vraćamo sa informacija kako koja ulazi u sobu ostale ju gledaju u lice. Momenat šutnje dok si ne prevedemo izraz. Ja sam malo ljubomorna na one kojima su bebice bolje, netko je ljubomoran na mene jer mi beba odlično dobija na kilaži. Ja budem ljuta što nekoja zauzme kupaonu na pol sata a ja znam zauzet toalet svako malo. Mijenjamo klopu na tacnama, ja ne volim salate od mrkve a kolegica onu od karfiola, najrađe bi ukrala onaj puding od vanilije koji jedna drži na prozoru.
Ali pored svega ostajem tu i biti ću tu koliko mogu i koliko treba....
-
Bravo hrabra mamo!
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
-
linalena bravo, samo i dalje hrabro!
-
Lina šaljemo zagrljaje i pozitivne misli... Samo hrabro!
-
bravo
-
-
Puse! Posebno Mateju!
-
-
Svakodnevno ste nam u mislima....
-
Draga Linalena, još malo! Jedva čekam da doživiš da ti kažu da idete doma!!!
-
Čitav dan dišem sam, izgleda da mi ide jako dobro, svi oni monitori lijepo pokazuju. Roditelji su već naučili kako što treba izgledati, puls oko 130-150 , saturacija kisikom 95-100, ona neka krivulja koja pokazuje kako dišem je mami poznata sinusoida i ne pokazuje probleme. Sada moraju strpljivo čekati do sutra u pol 2 da čuju kako sam proveo noć.
-
-
Bogu hvala!! Hrabrić je stvarno frajerčina! <3
-
Bravo za malca
-
-
-
Osoblje foruma
malac, nemoj noćas tulumariti, nego lijepo spavaj!
-
-
-
-
dobro ti jutro laviću, evo svi s mamom čekamo dobre vijesti u pola 2!
-
Jutro, nestrpljivo čekam....
-
Bravo laviću, plačem od sreće...i čekam i danas dobre vijesti
!!
-
imamo sreću da nam je inkubator vidljiv od ulaza, zapravo samo njegov vrh koji je uvijek prekriven dekicom da bebi ne tuče jako neonsko svjetlo i aparat s desne strane. I do sada je bio jedan aparat, aparat koji olakšava disanje ili je respirator ili je taj cpap na kojem je bio jučer. IIII jutros nema tog aparata već neki drugi, kolegica mi je rekla da je to aparat preko kojeg je spojena maskica sa kisikom. Aparat radi nije da samo stoji tamo ....joj koje uzbuđenje...treba izdržati do pol 2
ljubav moja malena i hrabra
-
-
-
Bravo Matej! Svi čekamo vijesti...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Možeš li nam staviti slikicu Mateja,duša mala hrabra...
-
MAtej je bez respiratora, ima samo maskicu s kisikom koja mu pomaže da ipak lakše diše. Navečer je kontrola pa će se vidjeti dal će se trebati vratiti respirator ili ne. Također nije više ni na infuziji pa je malo izgubio na težini, ima oko 1390. Drage moje ovo nam je jako sretan dan
sorry ali slikicu ne bi još, uostalom ne vidi se bebica već samo cjevčice
-
samo tako nastavi, hrabri laviću!
-
Bravo lavicu
-
Super vijesti!! Samo nek napreduje tako i dalje!!
-
predivno!
-
Osoblje foruma
-
-
Bravo!
-
-
-
-
Samo nek nam Matej raste!!!
Mama jesi se ti skroz oporavila od poroda?
hrabrim roditeljima i Mateju
-
-
Sunašce malo!
-
Osoblje foruma
Jako lijepe vijesti! Samo naprijed...
-
Kako ste?
-
Osoblje foruma
jutro malecki, jutro linalena, kako ste?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma