Bravo malecki, jako jako lijepa vijest. Uživajte u svakom trenutku!
Bravo malecki, jako jako lijepa vijest. Uživajte u svakom trenutku!
Prava uzivancija! Bravo!
Sent from my iPhone using Tapatalk
To će biti pravi mali "štreberčić"!
Predivno
![]()
Bravo maleni laviću samo tako nastavi! uživajte i puno se mazite! puse!![]()
Bravo Matej!!! Samo tako ti mamu i tatu uveseljavaj!!!
Linalena jako mi ja drago cuti pozitivne vijesti, i to kako si mi pozitivna i vesela... Grlim te!
malo, hrabi lavić Matej,linalena
još malo pa ćete se po cijele dane maziti!!
![]()
jedan dan, pod suncem koji prolazi prozorom..... "Mama, tata danas vam je sin prvi puta pojeo čitav obrok na bočicu i odonda mirno spava" to su danas čuli moji roditelji u pol 1 dok su se izmjenjivali čuvajući me. Još mi je kisik na 25% jer sam premlad da bi bio bez a meni je to skroz nepotrebno i uskoro ću u krevetić samo da se još malo zdebljam, danas imam 1720g i već sam vejiki lavonja. Pusa velka svima koji misle na mene i sve bebice u problemima, jaki smo mi ali trebamo vaše misli i vjeru
veliki lavonja, baš sam se nasmijala! samo tako nastavi!
svaki put i ispočetka se naježim na linalenine postove...sretno laviću!!! jedva čekam da te provozam u kolicima![]()
Bravo!!!!
Citam cesto temu i svaki put zasuzim em na razvoj dogadjaja em na malu rucicu u avataru. Bravo za malog lavica!!!![]()
sjajno napredujete![]()
Jedva čekam vašu priču iz topline doma
Baš ljepo maleni napreduje
teta dr i ja jedva čekam da se prošetamo zajedno
žao mi je što nećemo moći šetati u Šetnji ali sljedeće godine hoćemo
Bravo lavonja![]()
pa to je ljudina!(micek mali)
Linalena kako stoji s vježbicama? jesu li počeli vježbati s njim ili još ništa?
Bravo Mateja, mama i tata!! !!
lavić baš lijepo napreduje... neka samo tako nastavi....
Obozavam citati lavicev dnevnik![]()
koliko ja znam ništa se ne vježba s bebama, jedino pri otpustu dobijemo termine za sve preglede uključujući Goljak
mamaaaaa ne kradi mi slova, ja ću reć jaaaaa .... više ne čujem onaj plup-plup zvuk od kojeg mi je tak fino disati (op.m zgašen je kisik), papam na bočicu i uživam. I znate kaj dosada su za mene govorili da sam nemiran a od kad sam na bočici samo me hvale, pa kada mi paše to fino mljikeco jedino kaj još tu nekaj fali, ne znam kaj ali saznaću brzo hihihi. A ti mama brzo pripremaj krevetac, 12.3 sam se trebao roditi i možda Ćeš me onda poljubiti po prvi puta
kako je lijepo znati da je moj buduci zet dobro i da napreduje! pusa Mateju od njegove drage koja je jos u trbuhu!!
Bravo za mateja i samo naprijed mama samo hrabro
Bravo maleni borčenisam ni sumnjala u tvoj napredak
Lina, neznam da li se što promijenilo od 2011.g, ali bebe na neonatologiji su redovito
pregledavali oftalmolog i neurofizijatar s Rebra (uključivo vježbanje), mislim jednom tjedno...
samo ti nitko to ne veli. Ja sam na putu u sobu za izdajanje vidjela kako dr (nepoznati lik)
drži mog maleckog za nogice i onda sam pitala sestru tko je to i što radi pa su mi onda
to objasnile. Slobodno pitaj pa ćeš vidjeti što će ti reći.
Za dalje ~~~~~~~~~~~~~~![]()
Posljednje uređivanje od gričanka : 28.02.2014. at 09:43
znam da dolazi doktor za okece a za ovoga drugoga ću pitati, hvala Gričanka
eto danas ima 1790, papa svaki drugi obrok na bočicu i tak napreduje odlično
Pusice i od nas, grlimo! Redovito čitam, bravo Linalena, nije to lako sve izdržati. Da što prije napuni svoje kilice i ide doma...~~~~~~~~~~~~~~~~