kako nam je palčić naš?
u nedelju sumnja na nekrotizirajući enterokolitis, u pon potvrđena jer je imao krvi u stolici
u u utorak došla hemokultura i ima stafilokok =sepsa
onda se opet pokako i opet krv, u srijedu opet kakica ali bez krvi, i poveselili se da će na mlijeko, da ne gladuje više
ali aaa, nađena neka grda bakterija u želucu =seracija, kažu bolnička bakterija donjeli iz petrove, za svaki slučaj kontroliraju moje mlijeko da nije unutra
sada ga osoblje dira u posebnom zaštitnom odijelu da ne prenesu slučajno na druge bebe
a inače smo jako dobro, u najboljem stanju tamo, znate kako je onda
A kako se on drži?Jel place? Da li ga sto boli? Mlijeko ne smije papati? Sto mu daju? Jel ga smiješ primiti? Jesi s njim smještena u bolnici ili dolazis?
Moja nećakinja je bila na tom odjelu....sada je predivna osmogodišnja curica.
Drzite se i budite jaki, pratim svaki dan i želim vam da se sto prije prebacite u svijet uobičajenih briga s bebicom. <3
Držite se ,mislimo na vas !
Drzite se, tisuce vibrica za brzi oporavak malog lavica~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Srce malo
A ja brinem oko šmrkavog nosića, uf...
Bude on to sve prebrodio, kao i do sada, uz najbolju mamu na svijetu![]()
Držite se, predivan je i hrabar vaš mali čovječuljak! Sretno!
lavicu, mislim na te ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ drzi se maleni <3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
friške vibre šaljem~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
lina kako je maleni lavić?
Mislim na vas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
u pon su ga počeli hraniti posebnom formulom za osjetljiva crijeva, čekamo nekoliko stolica bez krvi pa da prijeđe na majčino
još mu smetaju sve te bakterije i virusi pa ne može iz inkubatora jer ga moraju izolirati od drugih pa i za to čekamo negativan nalaz
dakle čekamo a ja sam zadnjih dana depresivno, zna dosta plakati i ne mogu ga nikako utješiti osim da mu gurnem varalicu.
kažu jedno 2-3 tjedna s time da bi mu prije otpusta operirali bruh da se ne vraćamo natrag
edit:ima već 3 mjeseca. čini mi se da prati okecima, podiže nogice, rukicama hvata, okreće glavu
Posljednje uređivanje od linalena : 02.04.2014. at 08:53
drz'te se
puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
draga drži se ! vjerujem da je jako teško !
Ako ti je lakše kada se isplačeš,onda plači,i ja plačem sada s tobom ...
Držite se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
držite se
pusa mami i mateju da napokon idete doma!Bravo za Mateja , samo neka se vrpolji!
Držite se još malo, znam da je teško, preteško ali proći ce i brzo ćete se grliti doma. Ljubim i tebe i lavića!!!
procitala sve i isplakala se...
jaki je borac maleni misic...i bit ce sve u najboljem redu...
sve najgore je iza vas...
drzite se...ljubim vas
Lina šaljem pregršt pozitivnih misli, puno zagrljaja i ~~~~~~~~~~~~~ za hrabrog Mateja i njegovu mamu!drži se!
Za malog borca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Linalena
odlično da je aktivan! to je super!!!!
znam da je u izolaciji zbog svih beštija, a što je s fizioterapijom? mogu li neke vježbice raditi s njim, obzirom da Rebro ima odličnu ekipu za neurorizičnu djecu.....
Bravo Matej, drzi se Lina, jos malo pa ste doma![]()
Citam te linalena ali nikako da nesto napisem, sve mi se cini neutjesno. Strasno je to sto prolazite, ti si jedna hrabra i pozitivna mama i bit ce to sve u redu. Svi se radujemo kad napises neku lijepu vijest!![]()
taman smo u petrovoj počeli raditi vježbice (prije je radila fizijatrica s njim onda je meni pokazala što da radimo kada god mogu)kada se ovo desilo, gore mislim da zasada ništa ne rade ali kada ode na post vjerujem da rade nešto
ja pokušavam sada s njim raditi koliko mogu, teško mu je dohvatiti obje ručice u inkubatoru, ali radimo koliko možemo...npr ručicom da se dira po licu, pa da skupi rukice, pa da s rukicom dira koljena i tako minimalno koliko mogu. Inače je hiperaktivan, kažu dosadno mu u inkubatoru, stari je on već. Ne može samo ležati na mjestu pa putuje unutra i tak zabavlja osoblje.
A ja sam zadnjih dana potpuno dole, baš mi je nekako teško depresivno plačljivo. Mirna sam, legnem i neda mi se ni gledat tv ni komp, ništa mi se neda jedva skuham i minimalno pospremim. A onda me još moja mama jučer ubila u pojam s pozivanjem na red da zakaj nisam već dugo otišla u crkvu, da mi Bog daje koliko mogu nositi i da niš nije s razlogom. E pukla sam...mrzim kada mi se to govori...ako i ja to zaslužujem zašto maleni mora patiti?? Ne vjerujem da bi On dao malenima tolike nevolje a kako sam se svačega gore nagledala i naslušala to mi lomi dušu. Strašno je tužno, maleni koji čekaju raznorazne operacije ili se od njih oporavljaju, pa oni koji čekaju da uopće narastu da ih se može operirati a do tada su na rubu, razmrvljeni roditelji ...kako smo zaključili neki dan kada smo u čekaoni pričali kako izdržimo...jednostavno se naviknemo i guramo jer nema opcije. Više mi ni ne pomaže pisanje onih postova sa strane bebe, jer ga samo vidim kako diže rukice prema meni
Pa onda pričam s frendicom i kažem kako kolijevka čeka namještena uz moj krevet pa mi ona kaže da zakaj je ne zguram uz zid i prekrijem plahtom da ne ide prašina...ne ne ne ne mogu to, barem ću se još jednom zabavljati sa pranjem svega
Sada treba progurati još ovih nekoliko sati do 12 kada idemo bebi no najgore je večer kada se oko 7 vratimo od njega pa do spavanja