-
-
bolje je danas iako još uvijek na kisiku, minimalna doza ali ipak ovisan o njemu
infekcija je i dalje tu, crp se povisio unatoč antibiotiku pa su ga promijenili - ne zna se kaj je uzrok, čekaju se razno razni brisevi
temperature više nema, ima apetit i ne spava stalno jedino kaj je opet pun iglica i žica pa ga jedva uspijemo podići
no rekli su mi da se samo čeka da se potpuno oporavi i odmah ide na operaciju da moćemo doma jer da je svima tamo mezimac toliko mali i slatki
-
Osoblje foruma
ići će to svakim danom na bolje
skupite snage još samo malo...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Samo naprijed Matej
, uskoro ćeš biti veliki zdravi dečkić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
-
~~~~~~~
-
lina draga mislim često na tebe i Mateja i veselim se svakom napretku malog lavića
-
-
Lina kako nam je mali frajer? A ti?
Grlim...
-
oporavlja se, danas i ima bolji apetit i življi je tj ne spava samo
ustanovili su nedostatak imunoglobulina pa je dobio neki lijek Oktagam
sada čekamo jedno tjedan dana da završi kuru antibiotika i da ovo malo proradi pa se nadamo operaciji i domeka, ali opet me strah nadati se
-
Ljubac hrabrom borcu i hrabroj mami... Još malo pa se grlite doma. Navijamo dalje!!
-
P,P,P!

mislim na vas...
-
Samo hrabro naprijed ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svi smo uz vas
-
I mi se nadamo za vas i šaljemo vam puno pozitivnih misli, vibrica i pusa!
-
Čitamo vas, uz uvijek puno pozitivnih vibri ~~~~~~~~~~~
-
linalena puno pozdrava i puno poljubaca za tvog malenog lavića, neka se bori i dalje tako hrabro i naravno, da što prije dođe kući mami i tati
-
-
-
bravooooo !!!!
navijamo da ste brzooo domeka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
pusa našoj forumskoj lavčini
-
Jupiiiiii
-
Jeee!
suze radosnice!
malo cu vas zapljuckat...
P,P,P
-
-
-
e drage moje kako me raspekmeze skakutavci, vibrice i upitnici
da operiran bruh i prošlo je uredu, čekamo kontrolu sljedećeg tjedna i onda se nadamo doma, možda za sljedeći vikend već kako kažu "na probu"
a danas konačno (opet) bez žica, možemo šetati, promatrati grad kroz prozor, okretati se, mijenjati poze, ležati na trbuhu...a da nas niš ne zateže i ograničava
kirurg je naredio da nesmije plakati (što ja isto odavno govorim) da mu ne puknu šavi pa i sestre jako paze a najrađe zaspi zamotan u svoju mekanu dekicu u zagrljaju roditelja
sada se nadam dogovoriti da ga jedan dan ja kupam
i da i dalje se trudim dojiti ali nejde nam baš nabolje, pogotovo kada je gladan
ima negdje oko 3,7kg i 53cm
pedica ga je podizala iz ležanja povlačeći za ruke i bila je oduševljena jer je pratio glavicom a i nama kada ga držimo sve više odiže glavu, a o odgurivanju nogicama kada se presvlači. Uglavnom zaostaje u razvoju ali ne previše, samo da izađemo i krenemu na stručnu procjenu i vježbe
velika pusa svima
-
sanacijom bruha ce moći normalno dizati nogice i vježbati trbusne mišiće a towje preduvjet za napredak. Zaostajao bi i da je rodjen u terminu, a da je lezao 5 mjeseci.
No, vjezbom cete nadoknaditi.
I nudi ga da doji, izvjestijat ce se.
Lina....
-
-
Jooooj kako je lijepo citati ovakve vijesti
-
Super linalena
-
-
Super vijesti
stići će maleni sve napraviti, bez brige.
-
Bravo!!!
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
-
Bravo za malog lavića!!!
-
-
-
Čestitamo! Još malo i domeka ste...
-
-
Bas sam sretna zbog vas!!! Nemam smajlica na mobu! <3
-
pratim otpočetka našeg Palčića i veselim se odlasku kući.
-
Baš sam sretna zbog lavića, mame i tate...
-
Super!!
-
bravo bravo bravo
-
Bravo
Posljednje uređivanje od Bluebella : 17.05.2014. at 23:17
-
Mrvica slatka.... Ma to vise nije mrvica nego pravi decko 
Mama samo hrabro dalje
-
Nadam se da je sve loše iza vas. Samo neka lavić napreduje, doma će sve biti lakše
-
-
Pridruzujem se i ja pozitivnim vibricama da ste sto prije u domu svom! Bravo za hrabrog borca i njegove snazne roditelje!
-
Draga linalena, samo hrabro, čitam ovu temu odavno i navijam da što prije idete doma i da mali Matej naraste veJiki...
Registrirala sam se samo da linkam ovo, iako nezz dozvoljavaju li moderatori
http://www.24sata.hr/sudbine/pravi-j...0-grama-366442
Malecka, rođena sa samo 580 gr i bori se... evo, vidiš da ima nade i za manje od lavića... a ovi malecki su veliki borci, ova je vec mamu uhvatila za prst
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma