Bravo laviću mali!
Još malo i domeka! Puse!
bravo hrabri laviću, svi čekamo da dođeš doma, a onda će sve biti ljepše i lakše
svaki dan čitam i pratim temu i
nadam se da ću uskoro u jednoj od poruka pročitati da je sve dobro prošlo i da ste napokon kod kuće, što vam od sveg srca želim.![]()
Jos malo pa ste doma....drzim fige!
Ljubac veliki, divne vijesti citam, a jos ljepse ocekujem![]()
još danas prespavat bez djeteta uz usne
u užurbanim smo pripremama, sve se pospremilo još kupaonu i oprat presvlaku vipera, podloge za igranje i maramu za nošenje i onda samo sitnice
noćas sam loše spavala, glavobolja, kičma me boli od vrata do sredine leđa a sada kavica pa malo to napraviti i onda letim sinu
ljubimo vas sve
a bebionjo je super, ima određen obrok 80ml al to je njemu previše odjednom a ako ga forsiramo poriga (osim kada ga naliju sondom); doma ćemo se hraniti kada treba i češće pa manje, valjda je najvažnije da dijete dobije dnevnu količinu hrane a i vagati ću ga svakodnevno da znam ako nekaj nije kak treba da pojačam. Probati ću od izdojenog mlijeka kada malo odstoji odvojiti vrhnje od onog vodenog dijela kako bi dobivao što masniji dio.
trebam izabrati robicu za dolazak doma, joj da znate kako sam uzbuđena
Ajme linalena jos malo i doma ste skupa![]()
Pa Matej ce biti presretan kad vidi sta ga je sve docekalo
Sretno vam od srca
naježila sam kad sam pročitala, linalena. Emocije su me potpuno obuzele.
Ja sam čekala 3 tjedna da svoga sina mogu napokon dovest kući s neonetologije i to mi je bilo ko vječnost.
Kolika je vaša radost i uzbuđenje nakon ovolikog čekanja i svega što ste prošli mogu pojmiti. Velika hrpa poljubaca od nas za hrabrog lavića.
Bravo Matej, bravo mama i tata!
![]()
konačno!!![]()
rasplaka sam se...konačno...
Aaaaaa!!! Mislim da smo svi cekali ovaj dan- da nam se javis da idete doma!
Bravo Matej, bravo roditelji, bravo,bravo,bravo![]()
Opet cmoljim...
Predivno draga! Bravo laviću...
![]()
Napokon... Predivno, uživajte sad u svojoj srećici![]()
ajte kući!
dosta vas je u toj bonici bilo!
(javi se......)
Čestitam malom borcu što je pobijedio sve one zločeste bube u bolniciSad okrećete novo poglavlje doma, u troje (plus psi, ako se ne varam i dalje ih imate) <3
Još jedna noć, i napokon ste skupa u svom domu![]()
!!! Bravo maleni laviću, bravo roditelji...iskreno se nadam da sada slijedi samo uživancija i slatke brige!!!!
Kako je lijepo pročitati o ovim slatkim brigama, pranju i spremanju robice
Još malo pa kod kuće![]()
koliko sam cmoljila dok sam citala prve postove sada cmolim i to jos vise sto citam da napokon idete domeka.....tako sam sretna,presretna...
od ovih svih goznih dana sto se desava u hrvatskoj jedna velika predivna vjest...dignulo mi raspolozenje u roku odmah....
<3<3<3
bravo!!! pusica bezbroj...
preekrasno!! mala bubica zubica,želim mu svu sreću svijeta!
Konacno, bravo i uzivajte u troje.
Prekrasne vijesti!! Bravo Mateji njegovi mama i tata
![]()
Jao,konačno slatke muke-odabir odjeće za odlazak doma
Uživajte zajedno,mazite se i ljubite![]()
Ne mogu niti zamisliti kakvo je to uzbuđenje kada nakon toliko iščekivanja konačno dolazi dan za dovesti svoju ljubav kući... Uživajte u svakom trenutku i neka sad pred vama budu samo lijepi trenuci...
E,da... Hranjenje. Vazan je dnevni unos kalorija, nije nuzno da bude svaka tri sata po 80 ml. ( uvijek sam E.kod kuce hranila na zahtjev ).
draga moja!!!! sretno danas i nadam se skorom viđenju![]()
![]()
![]()
držite se i dobro klopajte!
usput samo pitanje nadam se da si to rješila, ali imaš pravo na razliku rodiljnog pa ako nisi to svakako čim prije sredi.
jako mi je drago zbog vas. sad želim da vas prati samo sreća
tako sam sretna ovo je VAS dan ,da mi je samo biti pticica i sletjeti na vas prozor i samo vas gledati...
koja je to samo negdje sreca i veselje...![]()