Teški su nam zadnji dani, jako slabo jede, slabo spava. Pojede pol ili skoro ništa od obroka i krene vriskati, pljuvati, napuni usta mlijekom i neproguta nego fini sve ispljune meni po očalama. A taman je i povećao obroke i ubrzao sada opet muku mučimo po sat vremena a pojede jedva 600ml kroz dan. Mislim da ga muče pomalo zubići a i ovo vrijeme, zapravo se nadam jer pedica kaže da je možda reflux, a dosta nam je dijagnoza i ne želimo u bolnicu (a i bili smo 2 mjeseca na odjelu prehrana i gastra pa bi valjda primijetili to). Idemo na vježbice, malo kasnimo ali pomalo se već vidi napredak iako još ne odiže glavu od podloge, gleda iznad glavice, okice beže na sve strane pa teško ulovi fokus i prati igračkicu. No sretni smo svaki dan s samo njegovim osmjehom, osjećajem kada mi se opusti i zaspi u naručju

Sada ima 4720g i 57cm, eto za tjedan dana 7 mjeseci a to je 4,5mj korigirano prema terminu. no po kilaži je kao cca 2 mjeseca pa kada me netlko pita tako i kažem, jel me ubija objašnjavati "Zašto je tako malen"

Ja se i dalje izdajam ali odustajem pomalo, teško mi je ali ne stignem a kako slabo jede onda me još psihički dotuče kada to jedva skupljeno mlijeko bacamo