-
Mamitzi
Nadam se da će tako i ostati, baš sam se rastopila na tu parfumeriju sad haha
Lili, I/II stupanj starosti. Bebač je dobro.. Trenutno je mrvicu manji od prosjeka za ovaj tjedan, ali dobro. Napreduje.
Jelena.O, da mi jabuke mogu riješiti problem, odmah sad bih pojela koliko god treba. Mislim da bi me medicinsko osoblje bolnice davno upozorilo da radim nešto što šteti mališi, s obzirom na to da sam ovdje 2 ipo mjeseca već. Slušam sve što mi kažu. Što god trebam napraviti, napravim.
Na drugoj temi sam pisala da sam se jako udebljala, i jesam, svjesna sam. I pisala sam da sam nervozna kad nemam čokoladu, istina. Ali ne jedem SAMO šećer. I ne jedem lošu hranu. U bolnici sam i prehrana je prilagođena mom stanju i nadgleda se. Nisu mi pravili problem oko čokolade, a ginekolog sam kaže da sam se udebljala jer se već toliko dugo krećem samo 20ak koraka na dan. 23 ipo sata dnevno ležim na lijevom boku. Inače, 10 dana prije zadnjeg pregleda nisam ni pomirisala čokoladu.. I opet sam dobila 1.5kg. Jednostavno mi se sve hvata kad mi je kretanje zabranjeno i to je sad tako. Vjerujem svom ginekologu i vjerujem da bi me stavio na dijetu da misli da štetim bebi.
Jagodice
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma