-
Bole me grudi
Pozdrav! Prije par mj su me pocele boliti grudi, malo jedna, malo druga, tupa bol, pa stane, pa opet jedna pa druga , nije konstantna bol, al tu je. Trazila sam od dr pregled grudi da
me posalje, ali je rekla da sam
premlada za mamografiju, pa da napravim samo uzv. I jesam. Na uzv mi je dr rekla da imam dosta cisti, manjih i vecih i vidjela je dvije tvorbe za koje nije znala
sto su. Rekla mi je da ponovim uzv za 3 mj. Idem u pon traziti termin. Znam da ciste bole. Ali strah me da nije nesto gore. Jel imao tko ovakvo iskustvo, i da je ostalo samo na cistama?izludujem samu sebe, sinoc sam sanjala da imam rak, sva sam
negativna! Nitko u obitelji nije imao problema sa tim podrucjem. Racunala sam
na to da je dr vidjela nesto
vjerojatno ne bi rekla cekaj jos 3 mj vec bi me
odmah poslala dalje. :/
-
-
Dok ti se ne javi netko s osobnim iskustvom, moja prijateljica je imala bolne ciste, nakon godina praćenja je išla i na punkciju/biopsiju(?) i ispostavilo se da nije ništa. Vjerujem da će tako biti i kod tebe, drž se!
-
mozda te mogu malo utjesiti. ja imam ciste u obje dojke, ali mi nikad nisu bolne. moram ih redovito kontrolirati na uzv. one se stalno mijenjaju kod mene. rastu, smanjuju se, nestaju, nastaju nove...
koliko sam shvatila, ako je doktorima nesto imalo sumnjivo na uzv onda te odmah salju na punkciju.
ja sam krenula na uzv tako da sam jedan dan pronasla kvrzicu u jednoj dojci i umirala sam od straha dok mi nisu rekli da je cista, da nije nista gore od toga.
-
Hvala sto ste se javile cure... Ma nadam se i ja da ce ostati samo na cistama... Kad mi je i rekla da imam ciste nisam se toliko prepala toga jer znam da se punkcijom rjesis njih, ali sad me muci sto me bole grudi.... Malo boli malo ne, svaki put druga tocka.... Pa malo nista, i u krug. Dobila sam termin u 2-om mj pa cu vidjeti... Drzite fige!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma