Pokrecem temu jer vise nemam rjesenja za svoj problem. Ovako, pijem jedan antidepresiv za moj kronicni psihicki problem kojeg drzim pod kontrolom i ne predstavlja mi neku tesku katastrofu, to je tak, zapao me poremecaj i nosim se s njim. Lijek mi izuzetno pomaze i odrzava u normali. ALI..ali ima groznu nuspojavu - zacepljenost, zatvor, ali totalnu, ne ide sto god da popijem ili pojedem. Pijem 2 l vode dnevno, jedem vlaknastu hranu, jedem psyllium, lanene sjemenke,pijem svedsku grencicu, ali nista! Pomazu jedino tablete Dulcolax i cajevi za ciscenje. S vremenom je sve gore, sad moram popiti 4 tablete da idem na wc. I dosla sam do zida, ne mogu vise tako zivjeti, a opet ne mogu bez lijeka. Uskoro cu psihijatrici na kontrolu i pitat cu je za lijek, ali moj problem je kronican i tesko je naci terapiju koja pomaze, a ja sam je nasla. Samo uz velike posljedice. Strah me da od teopstipacije ne obolim na crijeva ili jos nesto gore. Ima li tko kakav savjet, ili je bio u istoj situaciji? Kakav recept sto piti, jesti a da pomaze?![]()