Ad je dobivala u toku prvog mjeseca i to jedan obrok ujutro...ostalo sam dojila cim bi se vratila s bolnice i pretraga...i da prekinula sam ga naglo jer sam imala mlijeka dovoljno i bilo mi je bezveze davati joj ad i bocicu jer je tada lijepo sisala.

problem je nastao u drugom mjesecu kad sam ponovno morala zbog pretraga izbivati iz kuce-tad je dobivala ad povremeno..nekad sam izdojila se dan prije..a nekad se i toliko zadrzala u bolnici da su joj morali dati ad jer moje izdojeno nije bilo dovoljno s obzirom da je u vrijeme izbivanja nekad jela 3 puta.
e sad najveci problem je nastao kad sam isla na operaciju i dobila anasteziju..povratkom mi se smanjilo mlijeko, a ona se ujedno i navikla na bocicu i vise nije vukla onako "snazno"..

sad u zadnjih 2 tjedna primjecujem da kad joj dam izdojeno i pojede odjednom..da se lijepo podrigne i spava..dok kad je na cici..dok fino ide mlijeko vuce..kad treba jace vuci-ne zeli vuci i na kraju od umora zaspi..

Problem je u tome sto ja po noci izdojim po 120ml iz obje dojke prvi put i drugi put oko 80ml rano ujutro..dok tokom dana jedva 40ml..i takodjer ne osjetim vise ono "punjenje" grudi..

nakon podoja se nemogu odmah izdajati s obzirom da sam sama(muz mi na terenu)..pa je nemam kome dati da se podrigne i uspava..

e sad zanima me kako da povecam laktaciju mlijeka, jer bih zeljela dojiti..imam osjecaj da s ovim izdajanjem jos ju vise navikavam na bocicu..a ujedno zelim povecati laktaciju jer katkad nemam dosta izdojenog mlijeka da "pokrijem" dan...ad ovih dana dobiva po potrebi eventualno jedan obrok..ako ima dosta izdojenog..onda ne dajem ad..

molim ujedno i savjetnice da mi se jave..