-
Hvala svima na podršci i savjetima, puno mi znače!
Sutra u 9 ujutro imamo zakazano prvo dojenje, jer oni sutra izlaze iz inkubatora u krevetiće! Vec danas nisu na glukozi, i oboje su sad prešli svoju porođajnu težinu. Danas sam ih prvi put našla budne i vesele pa sam ih i malo više mazila (bit će da su od glukoze nonstop bili siti pa su i puno spavali). Kaže mi sestra da po obroku pojedu 30 ml (svaka 3 sata). Rebeka je pri kraju mog posjeta već bila vidno gladna i sisala je bratu rame, a kad sam joj približila prst vidjelo se da širom otvara usta i da je spremna za dojenje. Nadam se da će i sutra biti tako raspoložena. Veselim se. 
A dojke su skroz pod kontrolom. Školski se izdajam svaka 2-3 sata i ništa mi trenutno nije važnije od toga. Kroz dan izdajanje odrađujem ručno da im ipak pošaljem malo tih dragocijenih žutih gustih kapi (noću se pomognem izdajalicom), što sad već ide i lakše i s minimalno boli (sad u ovom zadnjem izdajanju, sam ih čak obje skroz omekšala). Tako ću još i sutra, a onda će valjda i oni povlačiti umjesto izdajalice.
E, da, ako sve bude po planu, pedijatrica kaže da bi mi mogli u prvom dijelu tjedna doma (valjda to znači, utorak ili srijedu).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma