Citiraj nikolina.m prvotno napisa Vidi poruku
Bio muz danas kod curke,kaze da se super opravlja.Ovi u Petrovoj su joj htjeli radit ultrazvuk trbuha,a kako oni kazu to nemogu tamo napravit jer im valjda nema ko ocitat pa moraju slat u dfugu bolnicu,pa posto nemaju mjesta oni ce moje dijete prebacit u Vinogradsku.TKo su mi jucer rekli i kao traze moju dozvolu preko telefona,ali koliko sam ja skuzila oni su to i sami odlucili bez mene sta god ja rekla.I tako malecka jucer prebacena.I sta je najbolje sad u Vinogradskoj njoj naprave krvnu sliku i pedijatrica kaze nalazi super,ona nebi radila ultrazvuk nebi dodatno zracila djete jer nema potrebe da su nalazi fenomenalni kao da i nije bila bolesna i da njoj njije jasno zasto ju je Petrova prebacila kod njih.Ja vise neznam sta da mislim o cijeloj ovoj situaciji,samo znam da mi se Petrova zgadila(oprostite na izrazu),pa sta rade budale od nas,cure drage necu vam ni pricat sta sam tamo sve vidla dok sam bila na cuvanju trudnoce jer to je sve zalosno.Uglavnom sam shvatila da njih nije briga za majke.Uglavnom neznam cemu Petrova vise sluzi,a ni sestre na odjelu kad rodis nisu bas ljubazne.
Bas mi je zao... Nadam se da ce sve doc na svoje uskoro... Brzo cete zaboravit bolnicke dane! Ja cu jos jednom pohvalit Merkur i preporucit ga svim curama koje neznaju gdje bi.... Tamo nije tolka frekvencija trudnica pa se malo vise posvete i bebama I trudnicama...
I naravno cestitke svima koje su nedavno rodile!! <3