Citiraj 1Mom2Be prvotno napisa Vidi poruku
Zbunjolica, a kakav ti je socijalni ginekolog? Ja sam cijelu prvu trudnocu vodila u petrovoj, i, iako su strucni, cinilo mi se da zbog preoptercenosti ne vode dovoljno detaljno racuna o nekim stvarima.
Zbog toga sam i htjela u ovoj trudnoci biti sto duze kod socijalnog gin, koji je super.
Ili mozda da odes kod privatnika na uzv s 20 tj, a ostale preglede i dalje obavljas u bolnici.
Nisam strucnjak ali ako ti je trudnoca uredna, najvaznije je da se ne otvaras, a to ce ti i bez obzira na uzurbanost i guzvu sigurno provjeriti i u bolnici.
Inače nisam iz zg, tako da sam si tek kad sam posumnjala na trudnoću izabrala ovdje soc dr. Riječ je o dr. Hassanu Fadelu, on ima ambulantu u Remetincu i on mi je rekao da oratim trudnoću u bolnici, ali mi nije htio dati tu uputnicu D1, nego da dolazim kod njega svaki put po uputnicu. On je onak, dosta sutljiv, ali mislim da je krivnja i na meni jer ne zelim biti jedna od onih sto maltretiraju , ali sad vidim da cu jednostavno morati pitati i traziti. Ipak su moje bebe u pitanju. Bas sam si danas bukirala pregled kod privatnika na 4D u 20. tjednu, ali cu svakako i promijeniti svoju retoriku sa socijalnim ginicem i s ginicina na Merkuru. . Pristojno necu vise sutiti