-
Osoblje foruma
Jecmenac
S. od jucer ima neku malu crvenu pikicu na rubu gornjeg kapka. cini mi se kao jecmenac. kaze da ga boli.
jel postoji neki lijek, kamilica, whatever ... ili treba cekati da samo prodje?
-
u mlijeku prokuhaj peršin, ohladi i stavi hladne obloge
-
Osoblje foruma
-
-
Mislim da tu nema pomoći, koliko znam, raznorazne masti ne pomažu. Mislim samo da je najbitnija higijena, uzmeš vaticu, smočiš prokuhanom vodom i obrišeš, no ne prođeš 2 puta s istom vaticom. Ako se za par dana ne povuče, onda liječniku. Nisam sigurna, ali čini mi se da onda oni to zarežu.
Što se kamilice tiče, ja imam neke probleme s očima, pa kad sam otišla liječnici rekla mi je na kraju da samo ne slušam babe i stavljam kamilicu na oči. Poslije sam promijenila liječnika i on mi je ponovio isto to. Stvarno ne znam što može kamilica škoditi, ali očito ima nešto.
-
kamilica djeluje dezinfekcijski i protuupalno ali doktori općenito ne vole kad smo sam svoj majstor po pitanju izlječenja.
ako je u pitanju neka bakterijica ona neće pomoći kamila. ako je samo neki "propuhčić" napao oko onda možda hoće.
držim fige!
-
Provjereno najbolje bilo bi majčino mlijeko!
-
Ako je jecmenac, probaj mu staviti tvrdo kuhano jaje.....ne pitaj kako i da li pomaze, jer nisam probala, samo sam cula da uklanja jecmenac u roku od nekoliko sati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma