Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Kalup za peceno jaje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ont. U Lidlu zna biti tako primamljivih pomagala za kuhanje.... Trenutno neki veliki univerzalni ribež. JAAAAKO sam se teško odlijepila od toga, poučena ranijim iskustvom sličnim kao s ovim kalupima (raspale su mi se tri šprice za tijesto, od toga dvije lidlove - čisto smeće).

No, da budem objektivna i poštena, imam ja dobrih i korisnih stvari iz Lidla - pleh za pečenje koji ima i poklopac s ručkom i izvlačivi pleh koji se može prilagoditi širini pećnice. Kupila sam i zgodnu posudu za miksanje s poklopcem protiv špricanja, isto je dobra.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ont. U Lidlu zna biti tako primamljivih pomagala za kuhanje.... Trenutno neki veliki univerzalni ribež.
    Nemoj baš ako ne moraš. Ja sam ga kupila kao zamjenu za jedan kojeg imam skoro 10 godina (silnu lovu dala za njega pa sam ovaj puta htjela proći jeftinije u duhu recesije). Na kraju taj stari još uvijek riba bolje od ovog novog i mislim da ću ponovo dati silnu lovu kao update starom jer se svaka kuna isplatila. Nakon toliko godina još na njemu mogu "naribati" kobasice.

Nego, tko je spomenuo silikonski za jajca koji je dobar? Di ga se može naći?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •