-
[quote="Bjonda"
a zašto ako nije tajna?[/quote]
Ne, ne, nije tajna nikako, ali se ne može ukratko opisat...to bi bila jedna posebna tema...JOš da pojasnim da nikako ne mislim da je apriori sve u tom vrtiću loše, dapače, tamo ima prekrasnih teta i presretne djece...Ali eto meni, osobno su se tamo događale takve u najmanju ruku rečeno neugodne stvari, da sam ja morala (jednostavno!) iskomentirat da, eto ima i loših iskustava s dotičnim vrtićem..Ponavljam, to je moje osobno iskustvo i moje osobno mišljenje...I inače ne volim ovako javno imenovat i konkretno pisat, dok prozvani ne bi imali priliku reći svoje viđenje..Zato sam se suzdržala..Ali reći ću ovo:Kada je moja kćer završavala prvi razred (i prije nego što ga je završila, ali eto tada je to bilo definitivno) ja sam postala potpuno svjesna, što sam rekla i njenoj učiteljici, da smo i moje dijete i ja tu cijelu godinu uživale, da nam je bila melem, sreća i veselje, nakon užasnih vrtićkih godina...i tu smo se svi nasmijali na taj apsurd, jer,eto, većini djece i roditelja škola predstavlja početak obaveza briga i problema i odmak od bezbrižnih vrtićkih dana, a kod nas je bilo obrnuto...
pozdrav svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma