Citiraj Točka prvotno napisa
Citiraj Peterlin prvotno napisa
Dugo nitko ne odgovara... Mi smo bili u Cvrčku (gore piše), ALI treba imati na umu ovo:

Duga je jedan od samo tri gradska vrtića (koliko mi je poznato, uz Sopot i Medveščak) koji upisuju sasvim malu djecu, od 6 mjeseci starosti. AKo je to nekakvo mjerilo, trebalo bi značiti samo najbolje... bar što se tiče higijene, brige, hrane i drugog. Ja bih to očekivala, iako nemam potvrdu da je zaista tako. Susjedi koji imaju djecu u starijim grupama (područni objekti) zadovoljni su vrtićem, ali ne poznajem nikoga s djetetom u jaslicama.

Inače, tuđa iskustva su dobrodošla, ali ne može se čovjek potpuno osloniti na njih, jer svako dijete je priča za sebe - ono što je drugoj djeci super, ne mora biti i našem djetetu i obrnuto. Isto vrijedi i za odgajatelje. Želim ti sve najbolje!
Hvala ti Peterlin

Mi naravno imamo svoja iskustva koja su kakva jesu. Tuđa me zanimaju prvenstveno iz razloga da pokušam što bolje sagledati cjelokupnu situaciju i pokušam biti racionalna.
Vodim se onom da ako je većina zadovoljna onda je valjda sve u redu.
Dobar pristup! A sad o boldanom - ja se ne bih na ovo oslanjala i samu sebe uvjeravala da je nešto dobro, ako smatram da nije.... Ako mislim da nešto nije u redu ili makar samo da može biti bolje, pitala bih na pravom mjestu što i kako, eventualno predložila svoju ideju.... Imaju oni informacije, može se to i bez dizanja velike galame.

Što se tiče stavova o tome što je prihvatljivo, a što ne, evo primjera (imam školarce pa mi je to bliže): u školi djeca gledaju crtiće kad god stignu; nitko od toga ne pravi problem, SAMO JA, ali to me ne ometa - uredno kokodačem i učiteljicama i stručnoj službi da to nije dobro... Isto i s prehranom i nekim drugim stvarima. To sam radila i u vrtiću. Uvijek bih rekla što mi je na srcu, pazila sam jedino na način kako je to izgovoreno. Posljedica - jako dobar i korektan odnos s osobljem. Nisu mi zamjerili, a ni moja djeca nisu snosila posljedice, dapače... Puno su prijedloga uzeli u obzir.) Sretno! Držim fige da uspiješ otkloniti sve nedoumice.