Jako ovisi o autoškoli, kako zakazuju vožnje, ali i o autoklubu koji zakazuju ispite.
Moja kći je uspjela sve odvoziti jer se tako dogovarala s instruktorom pa je vozila blok satove dan za danom tako da uspije za vrijeme ljetnih ferija odvoziti sve i onda je ispit iz vožnje čekala sve do 12.11. jer je tako autoklub odredio datum i poslao komisiju. Zapamtila sam datum jer je to bio rođendan od muža.
Uglavnom je dva mjeseca čekala ispit i položila ga je pa je uspjela sve odraditi za cca 5 mjeseci, no koliko sam čula od nje neki prosjek među njenim kolegama je bio godina dana.
Ima netko novijih iskustava s AŠ Rubikon, konkretno lokacija Savska 19?
Kcer planira tamo jer joj najbolje odgovara lokacija, bilo bi mi lakse da dobijem neku preporuku za instruktora. Ima ih dosta na listi za biranje, ona sama bi birala vj po boji auta![]()
Eto recimo u jednoj školi cura završila predavanje još usredinom 7.mjeseca, ispit iz po još ni u naznakama
Druga cura u drugoj školi završila predavanje 22.8, dobila termin za pp za 11.9.
Ivana , a ima li ta škola neki tip auta koji imate vi?
Jelena, imamo automatik.
Ja sam nekako bila uvjerena da autoškole rade još isključivo na mehaničkim mjenjačima ali evo čujem neke informacije da nije tako, da ima i automatika.
Zna li netko kakva je situacija po tom pitanju?
Pitat ćemo svakako u školi kad dođe vrijeme, ali možda neko zna iz prve ruke...
Provjeri prije jer, koliko ja znam, kada se polaže na automatskom, imat će ograničenje u vozačkoj dozvoli. A tko zna što će sve voziti u životi.
Neka položi normalno, a na automatik će se naučiti čim sjedne u njega.
Moj je muž bio odlučno protiv automatika, da to nije vožnja, ali ja sam ga sebi kupila. I kad je probao, kupio i on sebi![]()
Posljednje uređivanje od Beti3 : 11.09.2023. at 15:25
Nisam znala ovo za automatski i vozačku
Inače imaju u autoškoli i automatske na zapadu
Izgleda da ima automatika u autoškolama, ali kako Beti kaže, ide ograničenje u vozačku dolzovolu, kod 78.
https://revijahak.hr/2022/11/23/moze...ackoj-dozvoli/