Pokazuje rezultate 1 do 50 od 112

Tema: Autoškola - preporuke i cijene

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Zanimljivo....Pretpostavljam da bih išla u vožnju nakon posla (kad bih inače?), onda ću uvijek upadati u gužvu...
    Pa upadat ćeš u gužvu ionako svakodnevno ako se voziš na posao u centar - tak da to nema veze.

Lijepo rekoh - nađi si nešto blizu (doma ili posla, svejedno) jer tada ćeš početi voziti u stvarnim uvjetima (tamo gdje ćeš kasnije i inače često voziti). Reci instruktoru koja ruta ti je važna.

S druge strane, ništa te ne može pripremiti na iznenađenja, kao ni bilo koga od nas za volanom. S tim treba računati i toga se ne treba bojati.

Čula sam od puno ljudi (zapravo žena ) da se boje vožnje po otvorenoj cesti. Ja sam naučila voziti u provinciji i bilo mi je teško kad sam kasnije sjela za volan u Zagrebu, ali sve u rok službe! Samo za ilustraciju, kad sam kupila prvi vlastiti auto i to nekoliko GODINA nakon položenog vozačkog, to je bilo na Kustošiji, a stanovala sam u N.Zagrebu. U 4 popodne tj. u vrijeme najveće špice ja doma iz Kustošije prek rotora... he he he, sama samcata! Mislim da sam bila zelena. Ali stigla sam sretno i sve pet.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 19.01.2014. at 14:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •