Mi nismo nikad ciljano prenosili svoja uvjerenja. Nego u slobodnom stilu, kroz život i puno usputnih situacija. Ne držim specijalne govore o poštenju, o dobroti, o spolnosti, o politici...pa tako ni o ateizmu. I ne bih drugačije.
Imali su i moji prijatelje koji su od malena puno govorili o Bogu, A. je dapače u predškolskoj dob bio potpuno fasciniran pričama svog prijatelja o Isusu i o Bogu, ali evo, nije ga se dugoročno primilo.

, ali to je očito tu tako. Naravno da mi je prva misao kao i sillyme, hoće li i kada će doći vrijeme, da netko napise taj sastav s ateisticke pozicije, ili uopće postavi pitanje o smislu takvih tema. A ako vam daju odgovor, da je to jedna duboko ljudska i prekrasna tema puna ljubavi, predložite im da sljedeća tema bude rođenje alaha ili muhameda. Isto jedna prekrasna tema puna ljubavi, razumije se.
)
to je bitka koju biješ samo onda kad osjetiš u trbuhu da baš moraš pa nek pukne što mora puknuti (dođu i takve situacije, ali u mom slučaju barem, tek u tinejdžerskim buntovničkim godinama)
Ali ovdje me to ne zanima, vidim ni hrpu drugih, svi znamo kako je. ALi za povrat poreza za neke druge stvari opsjedam poreznu ako treba