Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj LEIRmam prvotno napisa Vidi poruku
    Kada malo bolje razmislim, ono što bi trebalo uvesti u naše škole, svakako je predmet TOLERANCIJA, gdje bi se djecu učilo da je u redu biti različit od drugih, da je u redu imati svog "Boga" ili ne imati nikakvog, a da zbog toga ne budu izloženi ruglu ili ismijavanju. Znam da odgoj kreće od kuće, ali ako već neki roditelji nisu u stanju odgojiti svoju djecu kako treba, država bi tu trebala uplesti svoje prste. Stoga zaista Cubana ne trebaš sebi ništa predbacivati, u našem društvu je zaista ponekad teško "plivati protiv struje", a mi smo samo ljudi od krvi i mesa i želimo svojoj djeci sve najbolje
    Bio je pokušaj s predmetom Građ. odgoj - 0 bodova - iako, zapravo, šokantno je koliko se na te teme ništa ne zna (a živimo u demokratskoj, sekularnoj zemlji)... i to je dio naše tradicije. Ali, to je drugi par postola. Cubana... ajde, nemoj sad s grižnjom savjesti, to je bila tada odluka, sad je ova... budi mirna .
    Posljednje uređivanje od ina33 : 07.09.2015. at 12:40

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Bio je pokušaj s predmetom Građ. odgoj - 0 bodova - iako, zapravo, šokantno je koliko se na te teme ništa ne zna (a živimo u demokratskoj, sekularnoj zemlji)... i to je dio naše tradicije. Ali, to je drugi par postola. Cubana... ajde, nemoj sad s grižnjom savjesti, to je bila tada odluka, sad je ova... budi mirna .
    Ajoooj, građanski odgoj....

Oni su u kurikulum to ugurali u druge predmete. Znam da je moj stariji prije par godina pisao neki esej o kloniranju za građanski odgoj (u okviru nastave biologije) ali to je stvarno nula bodova... U rasporedu sati nema mjesta, pa se nastava građanskog odgoja u teoriji provlači kroz satnice srz, biologije, povijesti, matematike (moj mlađi je pisao lani nekakav članak o učestalosti reklama u tv programu - iz matematike i građanskog odgoja) ali ničega se drugog ne mogu sjetiti. Imaju povremeno neke projekte. Drugo nisam uočila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •