-
i da, ovo oko okretanja vjeri kad se čovjek suoči sa ozbiljnim životnim problemima. shvatljivo mi je to i razumljivo i nemam ništa protiv ukoliko to nekome pomogne. a nekad čovjek zapravo i nema nekog izbora. imali smo peh da smo se u široj obitelji suočili s problemom ovisnosti i gotovo svi od kojih smo mogli dobiti pomoć su tu svoju pomoć temeljili na vjerskoj podlozi. sve te zajednice i udruge do kojih smo došli su zapravo strogo vjerski orijentirane i u nekom trenutku mi se činilo da zapravo mijenjaju jednu ovisnost drugom. normalno da je obitelji u tim trenutcima važno samo da ta osoba preživi pa se nitko oko toga puno ni ne uznemirava.
mi nažalost neku prihvatljiviju alternativu nismo nalazili pa je ta osoba na kraju i završila u takvoj jednoj zajednici, a neposredno i mi s njom. išli smo na te sastanke, držali se za ruke i "molili", neki su dospjeli čak i do Međugorja iako smo svi u obitelji ireligiozni...sve se radi ne bi li pomogao svome. na kraju je osoba svojevoljno napustila taj program i za sad je na sreću dobro iako nikad nije čovjek siguran kad se jednom opeče. već neko vrijeme radi, uredno podmiruje troškove, ima stabilnu vezu pa se nadamo da je na dobrom putu.
ali ostaje pitanje što napraviti u takvim situacijama, a da je vuk sit, a koze na broju :/
Posljednje uređivanje od Bodulica : 14.01.2014. at 13:28
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma