Prvo, ne treba baš uvijek svoj tok misli prebacivati na forum, kao ja s ovim vraćanjem na temu, lol. Našla sam sinoć gdje ste o tome razgovarale, ne znam zašto je meni ostala tema nedorečena u svijesti, možda nisam sve bila pročitala, ili me je previše naljutilo...Inače, to je iz 2. dijela, 91. stranica.
I slažem se s onim kako se diskusija razvila, suptilno gurkanje društva ima vrlo stvarne efekte koje vidim na dnevnoj bazi u drugim područjima, šafran je imala point o muškom lobiju i novcima koji se vrte oko pisanja (ja to konkretno ne znam, vjerujem da je tako), a meni je i mimino pitanje:
isto krajnje na mjestu: koliko ta dvojica (koji su sudjelovali u razgovoru i koji su glavom i bradom iz branše) sebe smatraju dobrima, jesu li oni Tekstopisci i Kantautori?Ima li danas u Hrvatskoj muških kantautora?
Mislim, neka ovo bude retoričko pitanje, očito su to ljudi koje dobro poznaješ, ali evo, meni to daje na još jedan primjer omalovažavanja ženskog postignuća. Jer Seve je naravno šund, i nije kao Arsen. A svi ti muški na sceni jesu kao Arsen?
Evo, deset domaćih kantautorica, možete ih i poslušati...
A o Sevi ću malo kasnije još...jer mislim da je to kako je važno da se Sevu omalovaži (ako si iole obrazovan i držiš do svog glazbenog ukusa, je li) i svede na sise i guzicu (iako je ona i jedno i drugo, bez sumnje, izdašno koristila i koristi) baš onako jako šovinistički. Po meni, ta žena je fajterica, zajebantica, ima petlju, i što je iznimno, iznimno rijetko, i inače, a još je rjeđe na našoj sceni - sposobna je za samoironiju.