Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nakon nekoliko stranica o Sevki, triput sam provjeravala jesam li na ireligioznom topicu

Mislim da je Sevke aktivistica samo u pitanju punjenja svog budžeta. Leonisa je super primijetila, kakve je pjesme imala na početku karijere (a meni osobno je najbolja njena bila http://www.youtube.com/watch?v=Q-ArHlInjhU, i tu je sama napisala, a to što sad pjeva i kako to izvodi, sreća pa nemam curice, ali ovo što moji dečki usput pokupe iz vrtića od njenog opusa (tvrde da je sve curice obožavaju i stalno pjevaju), pa to je užas.

A i to što se udala za "najbogatijeg" Balkanca joj ne ide baš u prilog - zinula je na pare. Strašan uzor za mlade djevojke, da. Sjećam se kad sam pročitala njeno oduševljeno "Rekao je da me voli više od svog aviona", ajmeee... Nisam mogla vjerovati da će žena od skoro 40 pasti na to

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku

Mislim da je Sevke aktivistica samo u pitanju punjenja svog budžeta. Leonisa je super primijetila, kakve je pjesme imala na početku karijere (a meni osobno je najbolja njena bila http://www.youtube.com/watch?v=Q-ArHlInjhU, i tu je sama napisala, a to što sad pjeva i kako to izvodi, sreća pa nemam curice, ali ovo što moji dečki usput pokupe iz vrtića od njenog opusa (tvrde da je sve curice obožavaju i stalno pjevaju), pa to je užas.
    Meni je Pogled ispod obrva isto lijepa pjesma.
    Ali si me malo zbunila s ovim da je s početka karijere pa sam guglala.
    To je s njenog osmog albuma - daleko od početaka. I na njemu je kaže wiki, ona većinski autor.
    I evo što još kaže wiki:
    Pogled ispod obrva“ bio je nominiran za album godine za diskografsku nagradu Porin, a pjesma „Virujen u te“ za hit godine. Iste godine dobija i nagradu "Zlatna ptica" za najtiražnijega izvođača desetljeća.[4]
    Ako je tako čedna i po vašem guštu ćudoredna dobila nagradu za najtiražnijeg izvođača desetljeća, onda bit će da su ljudi još štogod u njoj vidjeli osim seksa.

Čudno mi je i ono leonisino da ona prodaje svoje tijelo, jer nekako ispada da Hrvatice mahom žude za seksom sa ženama, Arena je bila 80% puna žena. I još su te žene znale i sve pjesme - bit će da im se sviđaju pa ih i znaju, za razliku od onih kojima se ne sviđaju, pa ih ne slušaju, ne znaju i ne preostaje im drugo nego da se sjete jedino Sevinih tjelesnih atributa :D

Baby can I hold you je predivna...
    A Taniti Tikaram sam jednom poslužila kavu
    Posljednje uređivanje od vertex : 08.02.2014. at 15:15

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    A Taniti Tikaram sam jednom poslužila kavu
    Kako to misliš, ništa ne shvaćam?

Inače, nisam ni ja protiv toga da seks ide s pjesmom,
    kako bi i mogao ne ići, pa čitav se život vrti oko toga (seksa).
    Samo meni osobno Sevin način ni najmanje ne odgovara.
    Čak ni po cijenu da sam propustila koji stvarno dobar tekst

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •