Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku

Mislim da je Sevke aktivistica samo u pitanju punjenja svog budžeta. Leonisa je super primijetila, kakve je pjesme imala na početku karijere (a meni osobno je najbolja njena bila http://www.youtube.com/watch?v=Q-ArHlInjhU, i tu je sama napisala, a to što sad pjeva i kako to izvodi, sreća pa nemam curice, ali ovo što moji dečki usput pokupe iz vrtića od njenog opusa (tvrde da je sve curice obožavaju i stalno pjevaju), pa to je užas.
    Meni je Pogled ispod obrva isto lijepa pjesma.
    Ali si me malo zbunila s ovim da je s početka karijere pa sam guglala.
    To je s njenog osmog albuma - daleko od početaka. I na njemu je kaže wiki, ona većinski autor.
    I evo što još kaže wiki:
    Pogled ispod obrva“ bio je nominiran za album godine za diskografsku nagradu Porin, a pjesma „Virujen u te“ za hit godine. Iste godine dobija i nagradu "Zlatna ptica" za najtiražnijega izvođača desetljeća.[4]
    Ako je tako čedna i po vašem guštu ćudoredna dobila nagradu za najtiražnijeg izvođača desetljeća, onda bit će da su ljudi još štogod u njoj vidjeli osim seksa.

Čudno mi je i ono leonisino da ona prodaje svoje tijelo, jer nekako ispada da Hrvatice mahom žude za seksom sa ženama, Arena je bila 80% puna žena. I još su te žene znale i sve pjesme - bit će da im se sviđaju pa ih i znaju, za razliku od onih kojima se ne sviđaju, pa ih ne slušaju, ne znaju i ne preostaje im drugo nego da se sjete jedino Sevinih tjelesnih atributa :D

Baby can I hold you je predivna...
    A Taniti Tikaram sam jednom poslužila kavu
    Posljednje uređivanje od vertex : 08.02.2014. at 15:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •