Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
ma dajte molim vas, uvijek isto. ako mislis da to sto severina radi i nije neki kunst- doslovno- automatski si licemjeran i moraliziras s visine. posmatranje severine kao feminističke ikone je čisto simboličko romantiziranje. to koliko žena ima na koncertu ništa ne govori o njenoj hiperseksualiziranosti. jer ona istu koristi za pr. pa salje profi gole fotke sa maldiva koje objavljuju svi portali u zemlji. i tako 3x tjedno. niste toliko naivne da mislite da to nema veze s time koliko joj se puta pjesma zavrti na anteni? a ako se zavrti 10x dnevno, onda uđe u uši prosječnom slušatelju/ci, koji i nije zaintersiran za rafiniranje glazbenog ukusa...ali će iz zezancije ili zbog društva otići na koncert. kao vertex. baš me zanima ko se zaj..bo i slučajno završio punčkama na koncertu ili onoj maloj žilićki.
apsolutno ne pristajem na to da sam u kontekstu severine imalo licemjerna. ona je pjevačica bezveznih pjesama umotanih u skupi sexi paket. ništa neviđeno niti osobito hrabro niti vrijedno moje pažnje.
Potpis.
Izvrsno prodaje svoj proizvod (što god to bilo) trenutnim kupcima. Prije je to bila "bila boja" ili što već god, sad feminizam i "dugine boje". Meni je sve to reklama i marketing: od molitve u spotu do obnaženih fotki. Netko reklamira deterdžent, Seve reklamira sebe. Po broju ljudi na koncertu radi to očito jako dobro. Ali-i Ariel se dobro prodaje pa ga osobno ne kupujem.