sasa prvotno napisa
ma dajte molim vas, uvijek isto. ako mislis da to sto severina radi i nije neki kunst- doslovno- automatski si licemjeran i moraliziras s visine. posmatranje severine kao feminističke ikone je čisto simboličko romantiziranje. to koliko žena ima na koncertu ništa ne govori o njenoj hiperseksualiziranosti. jer ona istu koristi za pr. pa salje profi gole fotke sa maldiva koje objavljuju svi portali u zemlji. i tako 3x tjedno. niste toliko naivne da mislite da to nema veze s time koliko joj se puta pjesma zavrti na anteni? a ako se zavrti 10x dnevno, onda uđe u uši prosječnom slušatelju/ci, koji i nije zaintersiran za rafiniranje glazbenog ukusa...ali će iz zezancije ili zbog društva otići na koncert. kao vertex. baš me zanima ko se zaj..bo i slučajno završio punčkama na koncertu ili onoj maloj žilićki.
apsolutno ne pristajem na to da sam u kontekstu severine imalo licemjerna. ona je pjevačica bezveznih pjesama umotanih u skupi sexi paket. ništa neviđeno niti osobito hrabro niti vrijedno moje pažnje.