Ha, čuj, da je Edith Piaf sigurno se ne bi skidala. Ok, gospoji Piaf to nije ni trebalo. Stajala je i pjevala. I to dobro. Većina jako dobrih pjevačica ne treba bok zna kakav scenski nastup jer očaraju publiku glasom/tekstom/glazbom općenito. Ja osobno zazirem od zabavljačica jer volim dobru glazbu i obično mi se scenski nastup čini samo odvlačenje pažnje publike od vlastite prosječnosti. No, dobro, očito je da nisam Sevkin fan.
AM, meni se čini da je tebi promakla bit Sasinih (jel žena Sasa ili Saša?? ) postova, a to je da tu vrstu pjevačica zbog godinama pokazanog (a ja sam se nadovezala na to njeno da mi je Sevke k'o trska-glumi kako vjetar puhne)ne možemo nazvati feministicom ni kvalitetnom kantautoricom. Ok, o ukusima se ne raspravlja, ali činjenica je da žena gradi karijeru na seksipilu, vjeri, sagi s bivšim.... već po potrebi žute štampe i publike. Gdje je tu feminizam? Osim, kao što je netko rekao, da čini što hoće i baš je briga, ali meni to nije feminizam. Pogotovo zato jer će uskoro jako dobro živjeti od djetetove alimentacije.