Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ali mislim da je veća feministica od mnogih koji se diče svojim feminizmom.
    Ako ćemo pravo, ja sam rekla ovo. To postavlja neke subjekte u odnos, a ne daje apsolutni kriterij.
    Moram priznat da slabo cijenim feminizam koji deklarativno brani do zadnjeg daha pravo žene da po ulici hoda obučena onoliko seksi koliko joj se prohtjelo bez da je itko zbog toga uznemiruje, ali ako to čini na sceni - onda u njoj više ne vidi ništa vrijedno poštovanja. Ma ne samo to, nego takvu zadesi salva opanjkavanja.
    edit: ovo je trebalo ići nakon mim
    Posljednje uređivanje od vertex : 09.02.2014. at 21:53

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ako ćemo pravo, ja sam rekla ovo. To postavlja neke subjekte u odnos, a ne daje apsolutni kriterij.
    Moram priznat da slabo cijenim feminizam koji deklarativno brani do zadnjeg daha pravo žene da po ulici hoda obučena onoliko seksi koliko joj se prohtjelo bez da je itko zbog toga uznemiruje, ali ako to čini na sceni - onda u njoj više ne vidi ništa vrijedno poštovanja. Ma ne samo to, nego takvu zadesi salva opanjkavanja.
    ovo ni ja ne kužim, niti malo
    netko je dobro spomenuo i povukao paralelu s Madonnom, žena je već odavno nastupala u korzetima, polugola, koliko se sjećam, pisala i nekakve provokativne seksi knjige, što li već
    i sve to s jednim jedinim ciljem - samopromidžbe
    i ovdje se podržava, kako reče vertex, prava žena (i muškaraca) da odjećom izražavaju svoj stil, koliko god se to nekom može činiti neprimjerenim
    pa mi uopće nije jasno ovo spočitavanje Severini da "prodaje seks, nastupa polugola" itd.
    to je sve točno, ali kako reče jedna naša političarka, ne radi ništa što ne rade i drugi

meni osobno je svejedno kakav tko ima performans
    može mi se i ne mora svidjeti, konkretno Seve i njoj slične me uopće ne zanimaju niti me uzrujavaju

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

točno to si ti rekla. to je tvoje mišljenje. nadovezala sam se na tebe i rekla da to nije moje mišljenje. dva različita mišljenja. i ništa više.

to je barem lako za objasniti. ne razumiješ bit feminizma, ne razumiješ navedenu relaciju. ali eto, bitno da je mi opanjkavamo.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    točno to si ti rekla. to je tvoje mišljenje. nadovezala sam se na tebe i rekla da to nije moje mišljenje. dva različita mišljenja. i ništa više.

to je barem lako za objasniti. ne razumiješ bit feminizma, ne razumiješ navedenu relaciju. ali eto, bitno da je mi opanjkavamo.

Možeš li i meni molim te objasniti bit feminizma, jer ga očito ni ja ne razumijem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •