Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih samo rekla da nije svako razgolićavanje isto. I Alanis se svojedobno skinula gola golcata cijeli spot, ali zbog njenog stava, kretnji, teksta, imagea inače, doživljaj je skroz različit nego kad je Severina ili netko drugi skoro skroz obučen. Više je stvar u plesu i pokretima, izrazima lica i slično koji svi vrište "seks" i "uzmi me", i to mi ne bi toliko smetalo da toga u glazbenoj industriji nema toliko. mnogo. I neravnopravno naravno. I kod nas i vani podjednako.

Što se tiče Severine, čitam, čitam, i dalje se slažem sa obe strane iznesene ovdje
    Nije mi nikakav role model (nikad bila, recimo da je moja generacija odrasla uz njenu karijeru), ne pada mi je na pamet slušat, ali mi se čini i da ljudi vole oplest po njoj i onda je uvijek branim. U biti mi je relativno ok što žena radi, ima ih puuuuno gorih, samo nek mi ne ulazi u radar pretjerano.
    dok recimo na Rozgu sam ALERGIČNA

Naravno da nije sve razgolićavanje isto. Ali ne znam tko može biti arbitar poćudnog i nepoćudnog razgolićavanja pa reći "e ovo može, ovo je umjetničko" ili "ovo ne može, ovo je seksističko i objektificirajuće".
    Ili kako je ono bilo - možda se ne slažem s vašim skidanjem odjeće, ali ću do smrti braniti vaše pravo da to radite.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da nije sve razgolićavanje isto. Ali ne znam tko može biti arbitar poćudnog i nepoćudnog razgolićavanja pa reći "e ovo može, ovo je umjetničko" ili "ovo ne može, ovo je seksističko i objektificirajuće".
    Ili kako je ono bilo - možda se ne slažem s vašim skidanjem odjeće, ali ću do smrti braniti vaše pravo da to radite.
    pa svatko za sebe može donijeti odluku, zašto ne bismo smjele? malo me vrijeđa ovo patroniziranje.

a i sumnjam da nije jasna razlika između oblačenja privatne osobe na ulici (koliko god bilo razgolićeno nije opravdanje za njeno silovanje), dok razgolićavanje javne osobe na sceni, ako nema neku poruku, i nije neko majstorstvo kojem se moram diviti samo da ne ispadnem nadžak-baba.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    pa svatko za sebe može donijeti odluku, zašto ne bismo smjele? malo me vrijeđa ovo patroniziranje.

a i sumnjam da nije jasna razlika između oblačenja privatne osobe na ulici (koliko god bilo razgolićeno nije opravdanje za njeno silovanje), dok razgolićavanje javne osobe na sceni, ako nema neku poruku, i nije neko majstorstvo kojem se moram diviti samo da ne ispadnem nadžak-baba.
    Uopće ne razumijem ovaj post (pogotovo prvi dio, ne razumijem kakvo patroniziranje).

Naravno da se ne trebaš diviti, nitko nije ni rekao da se trebaš diviti. Vjeruj mi, ni ja se ne divim.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Uopće ne razumijem ovaj post (pogotovo prvi dio, ne razumijem kakvo patroniziranje).
    nebitno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •