Ja sam sklona vjerovati da je on sposoban promijeniti mišljenje, ali mi je teže povjerovati da može zadržati mišljenje. Budući da mu biografija počinje s:
"U Argentini je studirao strojarstvo, novinarstvo, povijest latinoameričke političke misli, književnost i kršćansku duhovnost, te je postao pripravnik Reda Male braće."

Znači ništa što je započeo nije završio. Na kraju je, kako piše na wiki: apsolvirao je na KBF-u u Zagrebu a diplomirao na ETF-u (evanđeosko teološki f.) u Osijeku. Zašto nije ni to završio na onom faksu na kojem je počeo? Postoji li toliko privatnih razloga za prekinuti 6 studija.

Samo na osnovi očite nesposobnosti zadržavanja pažnje i ulaženja u dubinu neke problematike i neprepoznavanja da to i nije možda prednost da šara s cvijeta na cvijet, neovisno o tome što je lijepo da ima široki interes od strojarstva do povijesti, već je neki znak da nešto ne štima i da je naslov linkanog članka opravdan. Ni ja ne mislim da se njemu može vjerovati. To što me njegovi TV nastupi nerviraju je moje subjektivno mišljenje, al ova površnost mi se čini objektivnom.