Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
Dobro pitanje i ja to baš ne kužim najbolje, recimo ima toliko lijepih žena na svijetu i ja ću ih rado pogledati i odmjeriti, moćda ćak i kao muškarac, koja oči, koja kosa, koje noge, koja rit, da li to onda znači da sam i bi, a ne samo hetero, pošto me privlači i suprotni spol kojeg isto tako znam odmjeriti i gdje je uopće jasna granica, ili se ipak radi o tankoj, finoj, samo nas većina to ne želi priznati upravo radi konvencija, okvira, ili ladica u koju ne želimo biti strpani, to je ono što mi se uvijek mota po glavi kod ovakavih tema.
da, mislim da možda i nema ladica. mi smo bezveze postavili te ladice. zašto recimo ne bi osjećali privlačnost prema istom spolu, bez ikakvog dubljeg značenja tj. "naziva".

ovo predavanje je vodila osoba iz lgbt zajednice i drago mi je da im je bilo i poučno (i jedna druga mama je rekla da joj je dijete pričalo upravo o tome kako je počelo s povorkom ponosa). tako je bilo i kad smo djeci govorili o borbi za prava žena (na primjeru marije jurić zagorke). djeca pojma nemaju što su žene proživljavale u prošlosti i to ih je jako zanimalo.