a joj, stvarno ga pretjeraše - isto kao Cvijeta - uvijek su imali moj glas, sve do ovih zadnjih izbora za EP, na kojima mi je došlo da plačem, gledam onu plahtu od listića i sama se sa sobom borim, prvi put u životu sam imala poriv da listić pretvorim u nevažeći. ali nisam, drago mi je poslije bilo, jer sam shvatila da nas puno ima - što bi rekao premijer, nemoguće smo učinili mogućim. nas će i ovaj ministar, barem prema ovom što najavljuje, očito ignorirati. jasno, mora kod Bozanića, a znanost = rektor, i to, naravno, zagrebačkog sveučilišta s kojim će biti prijatelj jer su se tako dogovorili a i imaju isto poslanje, jer rektor će na to sveučilište vratiti biblijske vrijednosti ako se dobro sjećam, pa će zajedno s ministrom moći opušteno piti kavu s bozanićem. druga ga sveučilišta u rh ne zanimaju, čak ni na razini rektora... zna li on koliko naših mladih doktora znanosti strepi nad svojom sudbinom zbog zabrane otvaranja radnih mjesta, ma ne, to zapravo i nije problem, sad mi sinulo - možemo ih prekvalificirati u vjeroučitelje i na sve fakultete uvesti vjeronauk kao obvezan predmet, ali to nije sve, možemo ih zaposliti i u sva javna poduzeća i ustanove, jer su se i u njima odavno pogubile biblijske vrijednosti...