Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nogometna tema se pretvorila u priču koji je nogometaš koliko zgodan, pa sam došla ovdje podijeliti svoju anegdotu od prekjučer. M. se u zadnje vrijeme dosta igra sa jednom susjedom malo starijom od njega, a prekjučer im se u igri pridružio i još jedan dječak iz susjedstva. M.-a je prijateljica odmah "cinkala" da "znaš šta, M. ti ne navija za Hrvatsku i ne gleda nogomet!", a poslije igre dočekalo me pitanje "mama, jesmo li mi Hrvati?"

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    nogometna tema se pretvorila u priču koji je nogometaš koliko zgodan, pa sam došla ovdje podijeliti svoju anegdotu od prekjučer. M. se u zadnje vrijeme dosta igra sa jednom susjedom malo starijom od njega, a prekjučer im se u igri pridružio i još jedan dječak iz susjedstva. M.-a je prijateljica odmah "cinkala" da "znaš šta, M. ti ne navija za Hrvatsku i ne gleda nogomet!", a poslije igre dočekalo me pitanje "mama, jesmo li mi Hrvati?"

Tek sad vidim ovo...
    Pitam se koja pitanja mene čekaju.

Emso, jedva čekam knjigu...

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    zgodni frajeri i topici koji izađu iz okvira teme su must have u ljetnoj sezoni foruma.
    tako, Tang, nemoj mi zamjeriti, jer sam i ja od onih koje su upropastile "ne volim nogomet".

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj anamar prvotno napisa Vidi poruku
    zgodni frajeri i topici koji izađu iz okvira teme su must have u ljetnoj sezoni foruma.
    tako, Tang, nemoj mi zamjeriti, jer sam i ja od onih koje su upropastile "ne volim nogomet".
    x
    hebi ga, ljeto je, da ima, ko što nema, koji zgodan ministar, il bar saborski zastupnik, mogle bi i ovaj topik upropastiti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •