Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
Ali meni se samo čini da je taj citat završio u knjizi da budem baš iskrena na način: Tu bi mi trebao neki citat o ateizmu. Treba mi nešto suvremeno, nešto zvučno... Znam Ivan Pavao i, što mi je ono tema, ateizam na google i da vidiš citata... Ovaj mi je predug, uzet ću ovaj... Daj da pročitam što ono tu piše... Može, može... a osoba koja ovo radi je studirala teologiju, ona je tokom studija duboko promislila postoji li dualnost zla i dobra ili ne, koje je značenje života, kako je protiv Boga princip koji je filozofski neodrživ ... i sva ta vlastita iskustva utkala u čitanje citata na google.
Eto, tako to meni iskreno izgleda. A prvenstveni cilj citata je bio popunit ovaj plavi dio knjige, pa jednom slika, jednom citat, jednom fotografija i tako ritmički redom da knjiga bude interaktivnija, da bude suvremenija, da cijela stvar bude "bliža djeci" što se uvijek propagira po metodikama.
Casa, ovo zvuči kao da se prvi put susrećeš sa KC. Ne govorimo o slučajnom predmetu za koji slučajno pišu slučajni autori.

Evo, na ovom linku možete pogledati ODLUKU O DONOŠENJU PROGRAMA MEĐUPREDMETNIH I INTERDISCIPLINARNIH SADRŽAJA GRAĐANSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJA ZA OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE

Sasvim slučajno, naravno, najrazrađeniji predmet unutar Građanskog odgoja i obrazovanja ispada vjeronauk.

Kako da ne.