Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cure, ja radim u državnoj upravi, pitajte bilo koga iz ministarstava, nesposobniju upravljačku garnituru nismo imali nikada otkad ja radim (zadnjih 14 godina). U detalje sad ne mogu a i ne bih ovako javno. Stanje u upravi nakon što sam se vratila s porodiljnog je bilo za mene šok na šokovima, inače radim u dijelu povezanom s EU, tim više me je sramota pred svim tim ljudima izvana s kojima surađujem. Sraaaamota, da mi nismo sposobni odradit neke stvari profesionalno kao što smo to mukotrpno radili godinama tijekom pregovora (barem moje poglavlje)!

Ma samo se uzrujam kad pomislim u kakvoj zemlji živim!!!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, ja radim u državnoj upravi, pitajte bilo koga iz ministarstava, nesposobniju upravljačku garnituru nismo imali nikada otkad ja radim (zadnjih 14 godina). U detalje sad ne mogu a i ne bih ovako javno. Stanje u upravi nakon što sam se vratila s porodiljnog je bilo za mene šok na šokovima, inače radim u dijelu povezanom s EU, tim više me je sramota pred svim tim ljudima izvana s kojima surađujem. Sraaaamota, da mi nismo sposobni odradit neke stvari profesionalno kao što smo to mukotrpno radili godinama tijekom pregovora (barem moje poglavlje)!

Ma samo se uzrujam kad pomislim u kakvoj zemlji živim!!!
    boldano-i to zbog rukovodtsva koje ništa ne razumije i blokira ljude ispod da odarde svoj posao kako treba. Strašno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •