Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

S tom bitnom razlikom da ti govoris iz (sada) vecinske pozicije pa se usudjujem reci da (sada) imas puno manje realnog utemeljenja za svoj strah.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 09.04.2015. at 09:10

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    S tom bitnom razlikom da ti govoris iz (sada) vecinske pozicije pa se usudjujem reci da (sada) imas puno manje realnog utemeljenja za svoj strah.
    ne bih rekla da govorim iz većinske pozicije. nikako.

kad gledaš koliko ljudi ide u crkvu (kao jedan od kriterija po kojem se površno može zaključiti koliko ima vjernika),
    onda sam u debeloj manjini...

vas jedino može malo brinuti taj vjeronauk u školi (i to sve manje jer sve manje djece ide na to),
    poslije ste skroz bez brige...

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj orange80 prvotno napisa Vidi poruku
    ne bih rekla da govorim iz većinske pozicije. nikako.

kad gledaš koliko ljudi ide u crkvu (kao jedan od kriterija po kojem se površno može zaključiti koliko ima vjernika),
    onda sam u debeloj manjini...

vas jedino može malo brinuti taj vjeronauk u školi (i to sve manje jer sve manje djece ide na to),
    poslije ste skroz bez brige...
    kad pogledaš popis stanovništva onda vidiš da ne spadaš u manjinsku poziciju
    ako gledaš broj pravih vjernika koji zaista žive vjeru, da onda je to daleko manji broj.
    ali ja ionako vjerujuem da će upravo oni "vjernici" s papira biti prvi koji će bacati kamenje

i daj mi molim te objasni kako me može "malo" brinuti vjeronauk u školi, a poslije sam bez brige?
    (zanemarimo činjenicu da je meni sad na upisu reklo da u prosjeku 1-2 djece po razredu ne ide na vjeronauk)

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

e da, znate kako mi je izgledao formular za pohađanje/nepohađanje vjeronauka?
    ja doljepotpisani roditelj želim da moje dijete XY
    Da pohađa
    Ne ne pohađa vjeronauk

I onda dalje, ako te odabrali DA, molimo potpišite se u a)katolički, b)pravoslavni, C)islamski vjeronauk

Uopće nema mjesta za potpis ako odabereš Ne. PA sam ja zaokružila NE i sebi nacrtala crtice za potpis.

(To je bilo prošli mjesec. Ovaj mjesec se može potpiati i pod NE, ali se više ne specificira koje je vjere)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •