-
Moja djeca idu na vjeronauk. Evo kćer obavila i Krizmu i pjeva u crkvenom zboru i voli ići u crkvu, a mali je 1. razred i za sad nije neki ljubitelj vjeronauka. Crkva je recimo sastavni dio naše kulture i nemam ništa protiv da djeca uče o vjeri i kako su se naši stari borili za tu vjeru.. Susjeda je davnih dana poskrivećke krstila svoju djecu koja su stara kao ja a ja koja sam odrasla u "komunističkom " gradu dobila sam od djeda po tamburi kad sam par puta otišla u crkvu. Ja nisam išla na vjeronauk i samo sam krštena i crkveno vjenčana :D. Smatram se vjernikom bez da ližem oltare i i ulizujem se svećeniku jer vjera je ono što je u nama i to nam nitko nemože niti nametnuti niti oduzeti.
Mene nervira to forsiranje i maltretiranje djece, djeljenje dvojli i trojki iz vjeronauka već u 3. osnovne.Prisiljavanje male djece da sjede na misi mi je suludo..mi odemo par nedjelja u godini na misu i to je to. Kćeri nisam branila, sama je odabrala da pjeva u crkvenom zboru al bogami neću ni malog prisiljavat na ništa. Ako bude problema sa vjeronaukom-ispisat ću ga bez pardona.
Posljednje uređivanje od dodagoda : 05.05.2015. at 16:15
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma