Ja uglavnom pjevam iz petnih žila kad sam sama u autu, a nekad i kad sam s mužem. On se uvijek sablažnjava kad znam riječi od nekih pjesama
Bila sam na nekoj edukaciji nedavno gdje je psihologinja rekla kako puno ljudi ne zna razgovarati s osobama kojima je teško, odnosno ne zna slušati, nego traži primjer iz vlastitog života i nudi ga kao utjehu, a ponekad je puno bolje samo poslušati. Mislim da je djelomično to bitno ljudima da ih netko posluša, pa ako je to još k tome i Bog, bolje ne može. Mislim da je to jedna dimenzija, druga je da mu moraš udovoljavati pa se moliš "onako kako nas je On naučio". Tu dolaze ove ponavljane na red. A i tu na tren zaboraviš na brige u ponavljanju, brojiš i vrtiš prstenčić oko prsta. Opustiš se.
A ove molitve za 2 cm ili nogometnu utakmicu na prvu izgleda glupo, iako bi meni bilo manje komično moliti se da dobijem istraživački projekt, a sve je to posao. K tome se puno više judi veseli njezinim 2 cm, nego mojem istraživačkom doprinosu. Tako da je to praktički za opće dobroJedino recimo kapelica u koridi gdje se toreadori idu moliti prije nego se upuste u borbu s bikom, to mi je zbilja previše za racionalno prihvatiti.