Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Cvijeta, ne govorim ja ništa niti o Ilčiću, niti o njegovi izjavam.a

Kažem da mi se sviđaju rečenice koje sam citirao u prethodnom postu.

Jer je optuživanje za "govor mržnje" stvarno postalo oružje kojim "politički korektni" cenzuriraju svakoga tko se usudi uopće pokretati raspravu i iznositi bilokakve argumente koji vode u smjeru koji nije mainstream.

(To sam doživio na ovoj temi svojedobno, kad su bile neke rasprave o MPO, braku itd...)

A smatram da je na institucionalnoj razini zloupotreba etiketiranja "govorom mržnje" jednako zlo kao i forsiranje verbalnog delikta. Jer se i kod jednog i drugog ljude koji drukčičje misle ušutkava prijetnjama a ne argumentima.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Cvijeta, ne govorim ja ništa niti o Ilčiću, niti o njegovi izjavam.a

Kažem da mi se sviđaju rečenice koje sam citirao u prethodnom postu.

Jer je optuživanje za "govor mržnje" stvarno postalo oružje kojim "politički korektni" cenzuriraju svakoga tko se usudi uopće pokretati raspravu i iznositi bilokakve argumente koji vode u smjeru koji nije mainstream.

(To sam doživio na ovoj temi svojedobno, kad su bile neke rasprave o MPO, braku itd...)

A smatram da je na institucionalnoj razini zloupotreba etiketiranja "govorom mržnje" jednako zlo kao i forsiranje verbalnog delikta. Jer se i kod jednog i drugog ljude koji drukčičje misle ušutkava prijetnjama a ne argumentima.
    Istina, to je batina s dva kraja.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    ...

ooops ova rasprava se razvila, ja nisam ni čitala link/blog (bila sam u muvingu na mobu), nemam pojma o izjavama dotičnog, al mi se svidio ovaj dio od mujice i to sam potpisala.
    Inače uopće ne pratim što se događa u ovom zemlji jer smo mi stvarno jedna nenormalna, luda država. Odabrala sam bit neupućena (ako smijem ) u trenutna zbivanja, ne opterećujem se i baš mi je lijepo
    (za razliku od muža koji sve prati i stalno se živcira).
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 17.12.2015. at 13:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •