Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ili jer su kukavice.
    Iz istog razloga zbog kojeg oni Zuskini krste dijete.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ili jer su kukavice.
    Iz istog razloga zbog kojeg oni Zuskini krste dijete.

imali smo temu o tome. više njih, ja sam jednu otvorila i lijepo smo raspravljali, a pa sjećate se..
    o aktivizmu. o tome koliko je to naša dužnost. sjećam se zuskinih postova, oni su mi uvijek inspirativni i nekako pokretački :D .

ja sam samokritična kad je ta tema. ne mogu 100% tvrditi niti da mi djeca ne bi išla na vjeronauk u školi da su kojim slučajem bili jedini u prvom razredu, kao što nisu.

slučajno sam se prije par godina našla u središtu suzavca i iako je ljudska solidarnost ogromna snaga koja pokreće, i, nekim čudom, revolt postaje jača emocija od straha, čak i kod kukavice kakva sam ja, a jesam :D, vjerojatno si to iskustvo, iskreno, više ne bih priuštila ni u ludilu. a ljudi, i mladi i stari i žene i dalje stoje ispred tih topova i suzavaca.

tako da...ne znam što da mislim.
    jedino se upitati - a čega bi se mi odrekli, s ciljem boljeg društva? e to smo imali raspravu jučer, ja i mm, zato sam i spomenula televiziju. sad se on nešto, kao mi ovdje, čudi - zašto ljudi idu u crkvu, zašto se krizmaju, pričeste i sl - zašto se ne odreknu nečega što im je važno. a on se ne može odreć ni europskog prvenstva u nogometu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •