Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
pa ja ti kažem da nemam zašto istupati u javnosti jer u mom svijetu kategorija žene toga imena ne postoji. ne ometa me to ni u seksu ni na bilo koji drugi način.
to što on samo ima halju, a misli o meni ko i o tebi tvoj direktor ne stavlja nas dvije u različite kategorije, dapače, u jedan sos, ako me razumiješ.
Kod mene u struci slicno kao u katolickoj crkvi. I ja sam u muskoj struci, kod mene se zenama daju pocasna mjesta u upravi, ona gdje se ne upravlja novcem. A zenama se laska na svakodnevnoj razini, otvaraju im se vrata, pridrzavaju stolice, kaputi, hvale parfemi, poklanjaju ruže itd. Postoje otvoreni i prikriveni zenomrsci i jedan dobar dio normalnih muskaraca I ŽENA. Zeni treba pomoci, ona je slabiji spol. Ako zena greskom dobije neku funkciju, postaje štraca. Taman se klima pod utjecajem EU pocela mijenjati, kad eto korektora s Kaptola. Toga me strah.

Kad imam kapaciteta borim se, kad nemam vodim samo bitke koje moram. Premda me jako pogadja. Jer ovdje se radi o egzistenciji, a ne o slobodnoj aktivnosti.