Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
postotak ateista u hrvatskom društvu, prema zadnjem popisu, je 3%.

to se jedino razlikuje u vjerskim vrtićima gdje se postotak djece ateista čudnim čudom penje na visoki postotak koji nervira časnu

dajte ljudi. o čemu pričamo? propitujemo motive tog jednog ateiste koji je upisao dijete u vjerski vrtić?
šta ja znam šta je njemu, možda nema mjesta u državnom, možda je državni daleko, možda je licemjer i se*e po crkvi, a dijete mu ide u vjerski vrtić, možda djeluje u ilegali i iznutra potkopava :D...a možda su u šumi.
ok. hvala na odgovoru. moram reći da casna nije izvor informacija i da nisam s njom statisticki obrađivala djecu u zg vtićima. ne znam po cemu se to zakljucilo, ja sam samo rekla da mi je casna dala info da oni kod upisa ne gledaju jel netko vjernik ili nije. sve ostalo je oko mene. pa tako i kolegica koja ima dvoje djece, jedno je krstila drugo nije, o crkvi misli da je to najprofitabilnija organizacija koja okuplja ppedfile, homofobe koji su istovemeno i homoseksualci, da je profasistoidna i da zatupljuje narod. alli joj ne smeta sta joj oboje djece zna moliti i odgajaju ih te fašistoidne časne. o tome ja pričam. i ona nije izoliran slučaj. i sve ove imputacije da mislim moja djeca imaju prednost, da bi ja zabranila upise nevjernika u vjerničke vrtiće ili ovaj postotak o ateistima ne stoje.