O priredbi kod Tang...

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
Tangerina, bilo bi dobro i Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta uputiti dopis.
Mislim da se s ministarstvom nece puno usrećiti... Ja sam pisala u prosincu 2015. kad je bila ona vijest o ravnateljima kod Bozanica , nisam nikad dobila odgovor.

Al ako se neko sjeća, pisala sam ovdje o situaciji kad je bilo ono govno (pardon maj frenč) od referenduma, pa su po vrticu bili izvješeni crteži mame, tate i djece s naslovom "ovo je obitelj", a ispod letak U ime obitelji, ja sam pisala ravnateljici mail. Ispricala mi se, to je nestalo isti dan, i jos me pozvala da dodem da se osobno isprica, al nisam otisla.
Ne znam bih li pisala ravnateljici u ovom slucaju, to se njoj valjda podrazumijeva kad "skoro sva djeca osim jednog" idu na vjeronauk, al mozda bi i pisala! Mozda cak i bi, nek si osvjesti.

Inace, mene zbilja ljute ti roditelji, sto su toliki licemjeri i konformisti . Po nekim anketama, vjernika nema bas 90%, a pogotovo kad se gleda broj ljudi na misi, to je daleko od 90%. Dakle, ok ti je da dijete ide 2x tjedno na vjeronauk, a ti sam se ne bi prosetao na misu. Pih! (Da ne kazem nesto drugo).