ne znam koliko ima istine u ovom članku, ali kratko rečeno, ovaj dolje spisak me ne čudi.
http://faktograf.hr/2018/03/28/agend...ja-obiteljasi/

Na području koje se tiče potrebnih zabrana na globalnoj razini ona uključuje:
– povući sve zakone o istospolnim zajednicama
– povući sve zakone kojima se dozvoljava razvod
– povući zakone koji dopuštaju posvajanja djece od strane gay parova
– zabraniti pobačaj, prodaju kontracepcije i sterilizaciju
– zabraniti svu prenatalnu dijagnostiku
– zabraniti medicinski potpomognutu oplodnju
– napustiti zakonodavstvo koje na EU razini propisuje jednakost, s naglaskom na povlačenje članaka 21. i 23. Povelje o temeljnim pravima EU (članak 21 zabranjuje diskriminaciju na temelju spola, rase, boje kože, etničkog ili socijalnog porijekla, genetskih osobina, jezika, vjere ili uvjerenja, političkog ili bilo kakvog drugog mišljenja, pripadnosti nacionalnoj manjini, imovine, rođenja, invalidnosti, dobi ili spolnog usmjerenja, a članak 23 propisuje nužnu ravnopravnost žena i muškaraca na svim poljima)
– traži se i povlačenje svih zakona o jednakosti na nacionalnoj razini
Umjesto toga predlažu da se usvoje sljedeći zakoni:

• zabrana sodomije
  • zakoni koji otežavaju razvod
  • pogodnosti za bračne zajednice poput poreznih olakšica
  • zakoni kojima se zabranjuje „gay propaganda“
  • legalizacija školovanja kod kuće u svim zemljama
  • prigovor savjesti za liječnike i farmaceute
  • uvođenje zabrane pobačaja u međunarodno pravo
  • međunarodna zabrana upotrebe ljudskih stanica
  • međunarodna konvencija kojom se zabranjuje eutanazija

Među akcijama koje ne spadaju u striktno zakonodavne propisuje se uskraćivanje sredstava LGBT lobijima te revizija seksualnog odgoja u školama tako da ocrtava Naravni zakon.
Kad je riječ o pobačaju, treba propagirati čekanje, odnosno vlade bi trebale osigurati savjetovanja prije pobačaja koje bi se vodilo pro-life načelima. Kada su u pitanju antidiskriminacijski zakoni, treba stalno naglašavati skupoću njihova provođenja.

jedino što nas treba tješiti, je da uvijek na vrijeme napretka dolaze vremena backlasha... i to će vrijeme proći, ali to ne znači da trebamo čekati skrštenih ruku.