imam primjer iz svog djetinjstva, a nisam baš cvjetić, gdje se djevojčica koju sam poznavala ponašala i oblačila kao dječak. njenima sigurno nije bilo lako. svako toliko su je vodili u zagreb na psihološku obradu, možda još neke pretrage, pojma nemam, ima tome 40 godina, a i nisam sasvim upoznata s detaljima, bila sam dijete. znam da je svaki puta ona ostajala pri svome, da je dječak.
kada je moja mama nekidan počela nešto na tu temu kao ti sada (dječaci u vrtićima u haljinama i rakuni u duši) malo se stiltala ipak kad sam joj spomenula primjer koji obje znamo.
moja si je majka ufiksala da su te pojave pomodarstvo tipa vidla žaba gdje se konji kuju. i ok koje jesu!
u ono vrijeme si to dijete sigurno nije iz čistog mira zagorčalo život, a bog zna da maloj nije bilo lako u maloj sredini s ljudima koji i sada tako primitivno govore o tome, moš misliti onda.
tako da ja imam jasnu crtu razgraničenja ne (!) rakunu i lavu :D, haha, a pojave tipa naturseksualaca (nekidan čitam i mislim si ajme meni :D) koji doživljavaju orgazme valjajuć se po blatu, ah mogu se samo nasmijati, nek se valjaju ak im je gušt. pa i ti s repovima po doma