Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja u obracanju tebi komentiram ono, sto si ti napisala i moram primjetiti da su ti odgovori na sva ova pitanja vrlo kompaktni, ne bas strucni i bez nekog entuzijazma.
    s druge strane trazis od nas da se mi trudimo i bavimo nekim ljudima rakunima, (koji mene osobno apsolutno ne zanimaju) te trazimo razlike i slicnosti izmedu ljudi rakuna i transrodnih osoba.

moje opservacije o modusu razgovora markic&co su opservacije o njima.
    sve ostalo ostavljam ocima i razumu promatraca.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    ja u obracanju tebi komentiram ono, sto si ti napisala i moram primjetiti da su ti odgovori na sva ova pitanja vrlo kompaktni, ne bas strucni i bez nekog entuzijazma.
    s druge strane trazis od nas da se mi trudimo i bavimo nekim ljudima rakunima, (koji mene osobno apsolutno ne zanimaju) te trazimo razlike i slicnosti izmedu ljudi rakuna i transrodnih osoba.

moje opservacije o modusu razgovora markic&co su opservacije o njima.
    sve ostalo ostavljam ocima i razumu promatraca.
    Ne, ne komentiraš ono što sam napisala, nego komentiraš mene (živčana sam, derem se, odgovaram nestručno bez ikakvog entuzijazma,razgovaram bez ikakvog reda i logike pa mi tako ostali trebaju i odgovarati, širim paniku na temelju bizarnih slučajeva,itd.).
    Ali, sve ok. Tko želi, shvatiti će (kao Tangerina).

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, ne komentiraš ono što sam napisala, nego komentiraš mene (živčana sam, derem se, odgovaram nestručno bez ikakvog entuzijazma,razgovaram bez ikakvog reda i logike pa mi tako ostali trebaju i odgovarati, širim paniku na temelju bizarnih slučajeva,itd.).
    oprosti rehab, ne bih ovo sad svodila na osobni nivo, ali kada mi na moje pitanje o razlici izmedu redovnika i ljudi rakuna, odgovaras velikim slovima, ja to dozivljavam kao deranje. a moje pitanje nije nista drukcije od tvog o transrodnim osobama i ljudima rakunima.
    strucnost se odnosi na tvoj razgovor sa sasom koja ti daje znanstvene argumente. koje ti ne dozivljavas argumentima.
    kada ja pitam da ti meni objasnis razliku izmedu x i y, kazes da ces davati odgovore, koje ti zelis. meni su tvoje usporedbe bizarne i ja kao i ti stojim iza toga.
    no kao sto rekoh, ne bih da ovo ide osobno, pa ovdje stajem.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

vertex je spominjala knjigu Srednji spol i ja ću je još jednom spomenut i preporučit tko nije čitao, osim što je sama po sebi odlično napisana knjiga, baš da dosta uvida i razumijevanja na ovu temu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •