aurora, slažem se ja s tobom i sa seni, ako se gleda argumentacija u pogledu cijele te politike koja sve to predstavi na način "buuuu, ako maknemo ova pravila, svi ćemo poludit"
ja sam malo pokušala ignorirat cijeli taj dio, jer mislim da je i dalje ok zapitat se što je to što čini da nešto smatramo "ok, tako se osjećaš i imaš pravo to dobiti" a nešto drugo "ok ćerce, sumanute ideje"

mnogi ljudi su skroz ok s konceptom transrodnih osoba u smislu, promijeniš spol i sad upadaš u tu kućicu. čini mi se da ljudi puno lakše prihvate npr ljude koji se rode kao muškarci, pa promijene spol i postanu predivne žene koje se fantastično šminkaju, nose štikle i haljine, dame nad damama. na ovakvim pričama već zastanu: https://edition.cnn.com/2017/07/31/h...rnd/index.html

zato mi je dosta zanimljiva ova emsina s početka rasprave, o uopće višku koncepta roda, iako mi je to i dalje strano i potpuno nezamislivo, i nisam ni razmišljala koliko je i u mojoj glavi sve to dihotomno, pa i kad razmišljam o LGBT osobama, opet ih svrstavam u kategorije